Червоний Хрест і подружжя Григорових: дружба завдовжки понад пів століття

Червоний Хрест і подружжя Григорових: дружба завдовжки понад пів століття

Подружжя Григорових з селища Зелений Гай Харківської області більше 50 років є шанованими друзями Червоного Хреста. Важко порахувати скільки точно років Іван Степанович є членом Червоний Хрест України. Довіра до організації розпочалася ще з часів Другої Світової війни, коли Іван отримав у свої 20 років три поранення та перебував під наглядом сестер милосердя.

Зараз 94-річний чоловік проживає з дружиною у маленькому будинку в передмісті Харкова. Всю підтримку на час карантину Іван Степанович та Катерина Кирилівна отримують від сусідів та червонохрестівців. Нещодавно волонтери завітали до сім’ї й передали продуктовий набір (макарони, крупи, олія, чай, цукор, консерви, мука, печиво) разом з гігієнічним пакунком (зубна паста, щітка, захисна маска, мило, туалетний папір) та інформаційними пам’ятками про те, що робити людям віком 60+ на час карантину.

«Ми вдячні увазі Червоного Хреста, що не забуваєте про нас і завжди підтримуєте! – дякує Катерина. – Я зготую смаколики до недільного свята, свого дня народження! Приходьте у гості». Жінка святкуватиме своє 90-річчя з чоловіком і хоч якби їй хотілося запросити всіх волонтерів Червоного Хреста до святкового столу, вона знає – на час карантину задля безпеки необхідно утриматись від святкування з гостями.

Share this post