На Вінниччині червонохрестівці протидіють поширенню COVID-19

На Вінниччині червонохрестівці протидіють поширенню COVID-19

Ми продовжуємо ділитись активностями Товариства Червоного Хреста України в різних куточках країни. Зокрема, активно працює над зменшенням поширення COVID-19 Вінницька обласна організація Товариства.

Волонтери та співробітники:

  • продовжують інформаційну кампанію серед населення щодо профілактики коронавірусу на території області. Близько 8000 інформаційних плакатів про правила профілактики розповсюджені у Вінниці та всіх районах області;
  • провели інформаційні лекції в лікарні швидкої допомоги і інфекційній лікарні для медичних працівників про засоби індивідуального захисту;
  • передали для потреб Головне управління ДСНС України у Вінницькій області засоби індивідуального захисту: 1000 захисних масок, 400 одноразових рукавичок, деззасоби для обробки рук, інформаційні матеріали.
  • передали патрульній поліції Вінницької області інформаційні матеріали, захисні маски та рукавички;
  • долучились до ініціативи Вінницької міської ради – доставки продуктових наборів самотнім літнім вінничанам, одиноким матерям, в яких є діти з інвалідністю, сім’ям, які перебувають на обліку в Центрах соціальних служб і знаходяться в складних життєвих обставинах, та родинам, які взяли дітей під опіку та піклування. Набори розраховані більше ніж на 5000 вінничан. В кожному наборі є інформаційних буклет щодо профілактики захворювання.
  • передали 60 комплектів постільної білизни (60 ковдр, 80 простирадл, 100 рушників) до КП Северинівської лікарні відновного лікування для укомплектування ліжок обсервації.
  • Голова Червоного Хреста у Вінницької області входить до обласного штабу щодо ліквідації наслідків НС, що дозволяє ефективно координувати спільні зусилля.

Share this post