Віце-президент МФТЧХ і ЧП доктор Керем Кінік здійснив візит на Донеччину

Віце-президент МФТЧХ і ЧП доктор Керем Кінік здійснив візит на Донеччину

Творчі майстер-класи для дітей з інвалідністю та сиріт, міні-ферма курчат і перепелів матері п’ятьох дітей, відбудовані лікарні – всі ці результати діяльності Товариства Червоного Хреста України побачив доктор Керем Кінік, Віце-президент Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Президент Турецького Червоного Півмісяця під час свого візиту на схід України.

На зустрічах із нашими волонтерами і представниками Донецької обласної держадміністрації д-р Кінік висловив вдячність Червоному Хресту України та партнерам по Міжнародному Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця за спільні зусилля з допомоги людям, які постраждали від збройного конфлікту. «Волонтери докладають великих зусиль, діючи тут, в складних умовах, і результатів їх діяльності справді багато», – додав він.

«Ми щиро раді, що динамічні зміни у розвитку діяльності Червоного Хреста України були позитивно оцінені д-ром Кініком як Віце-Президентом Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця», – сказала Лілія Білоус, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України. – Це надихає на продовження виконання надскладної задачі по реформуванню національного товариства в Україні».

Візит Віце-Президента Міжнародної Федерації

Фото: Ozgur Altinay, Turkish Red Crescend

Share this post