Волонтерка Червоного Хреста України обрана у Всесвітню молодіжну комісію

Волонтерка Червоного Хреста України обрана у Всесвітню молодіжну комісію

Цього тижня Президент Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця Франческо Рокка надіслав у Товариство офіційний лист із привітаннями щодо того, що волонтерка Товариства Червоного Хреста України Марина Кожедуб стала членкинею Глобальної Молодіжної Комісії Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Марина була обрана до Комісії під час Статутних зустрічей Міжнародного руху у грудні 2019 року у Женеві, Швейцарія.

“Я дуже вдячна за всю підтримку і віру, яку щодня відчувала і відчуваю, – сказала Марина одразу після обрання. – Це наша спільна перемога, і в той же час, це лише початок дуже відповідального шляху. Я буду робити все, що в моїх силах, щоб забезпечити якісну адвокацію iнтересів молоді Європейського регіону. Успіхів нам!”.

Попереду 4 роки напруженої і цікавої роботи в Міжнародному русі поряд з друзями зі світу Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

“Це неймовірно важлива перемога для Червоного Хреста України! Це голос молоді, голос дівчини з України, який буде чути весь світ. Впевнена, що Марина справиться з завданнями і матиме повну нашу підтримку” – зазначила Генеральний директор Національного комітету Червоного Хреста України Лілія Білоус.

Вітаємо Марину і бажаємо плідної співпраці!

Share this post