На Тернопільщині пройшов захід для дітей з інвалідністю

На Тернопільщині пройшов захід для дітей з інвалідністю

 10 грудня 2019 року в залі Зборівського інклюзивно-ресурсного центру відбувся захід під назвою «Казкова зустріч» для дітей з інвалідністю. Головна мета даного заходу – організація змістовного дозвілля дітей, подолання почуття самотності, ізольованості, задоволення потреби у спілкуванні, а також привернення уваги громадськості до проблем дітей з інвалідністю.

«Казкова зустріч» відбулась завдяки спільним зусиллям  Зборівського інклюзивно-ресурсного центру, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Зборівської районної організації Товариства Червоного Хреста.

До дітей на свято завітала перший заступник голови Зборівської райдержадміністрації Марія Назарчук. Вона  побажала усім добра, мирного неба над головою, успіхів та віри у себе.

Фахівці інклюзивно-ресурсного центру підготували цікаве і змістовне дозвілля для своїх вихованців:  лялькову виставу «Колобок» та майстер-клас з виготовлення новорічних листівок. Діти весело та цікаво провели час, а також на завершення свята отримали подарунки та солодощі.

Share this post