На Луганщині відбувся форум місцевих волонтерів Товариства

На Луганщині відбувся форум місцевих волонтерів Товариства

5 грудня 2019 року, в актовій залі Сєвєродонецького Вищого професійного училища, було проведено Форум волонтерів Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

У Форумі прийняли участь активні лідери та волонтери Червоного Хреста, члени Загону швидкого реагування обласної організації та його ланок, досвідчені волонтери Червоного Хреста та співробітники обласної організації Товариства.

Протягом Форуму волонтери, учасники Національної Волонтерської Асамблеї, ділились набутим досвідом з іншими волонтерами області, ними було підведені підсумки їх діяльності за 2019 рік, розглянуто та затверджено План роботи та основних заходів на 2020 рік.

Також було обрано новий склад Молодіжної комісії з питань волонтерства та молодіжної політики до якої увійшли: Беседа Яна – волонтер Старобільської РО ТЧХУ, тренер з МГП; Болотських Артем – волонтер Лисичанської МО ТЧХУ, тренер з МГП; Петренко Денис – волонтер Рубіжанської МО ТЧХУ, член ЗШР; Федорова Олександра – волонтер Лисичанської МО ТЧХУ, інструктор з ПД; Чумаченко Марина – волонтер Сєверодонецької МО ТЧХУ, тренер з програми «Агенти змін».

Також перед учасниками Форуму виступила провідний спеціаліст обласної організації, відповідальна за службу розшуку Ольга Кобалія, яка розповіла про напрями діяльності Служби Розшуку Товариства та обговорила з волонтерами щодо подальшої їх участі в інформаційній кампанії з просування послуг з ВРЗ (відновлення родинних зв’язків).

Форум пройшов дуже активно, в невимушеній доброзичливій атмосфері, що дає надію на виконання всіх планів та задумок волонтерів!

Share this post