Зустрічі з психосоціальної підтримки проводяться на Донеччині

Зустрічі з психосоціальної підтримки проводяться на Донеччині

11 листопада відбулися зустрічі з дітьми 1 та 2 класу школи №1 м. Мар’їнка за програмою «Розвиток емоційної стійкості дітей». Разом з дітьми досліджували спільноту в якій ми живемо та малювали карту міста. На зустрічах, як завжди, панували позитивні емоції та з’являлися нові інтереси, які, в свою чергу, становлять основу взаєморозуміння і співжиття  в соціумі.

rsz_20191113_122735

Також, 13 листопада у Всесвітній день доброти, Товариство Червоного Хреста України в м. Мар’їнка спільно з благодійною організацією Карітас – Запоріжжя провели захід з елементами арт – терапії. Добре слово, слово підбадьорення, посмішка – все це мотивує людину на ще більше добро у видповидь. Цей день дозволив стати трішки добрішими і проявити турботу і підвищену увага до кожного, хто нас оточує.

14 листопада Мар’їнська організація Товариства Червоного Хреста України організувала та провела творчу зустріч з елементами релаксації. Творчі представниці м. Мар’їнка спробували для себе новий вид мистецтва – карвінг з овочів або овочевий декор.

Зустрічі проводяться Тетяною Камчатною з метою надання психосоціальної підтримки.

Share this post