У Запоріжжі відбудеться «Фестиваль безпеки»

У Запоріжжі відбудеться «Фестиваль безпеки»

У суботу, 14 вересня, у Всесвітній день першої допомоги і напередодні Дня українського рятівника у Запоріжжі відбудеться «Фестиваль безпеки» (хештег події у Facebook – #RCSafetyFest). Ця подія покликана підвищити обізнаність містян щодо реагування на надзвичайні ситуації. Гості фестивалю – і дорослі, і діти – дізнаються, як підготуватися до надзвичайної ситуації та як діяти у випадку пожежі, в ситуації витоку побутового газу і навіть його вибуху. Також увага буде приділена й безпечній поведінці на дорозі (як надати першу допомогу у випадку ДТП) та мінній небезпеці.

Гості матимуть змогу отримати практичні навички під час коротких майстер-класів від учасників події. На дітей чекають сюрпризи, квести, ігри та цікаві демонстрації.

Учасники події:

  • Головне управління ДСНС України у Запорізькій області
  • Управління патрульної поліції в Запорізькій області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України
  • Приватне акціонерне товариство “Запоріжгаз”
  • Запорізький обласний благодійний фонд «Посмішка дитини».

Запрошуємо Вас відвідати видовищну подію, яка має на меті важливу соціальну мету – забезпечення безпеки населення України. Під час події  Ви зможете поспілкуватися з представниками Червоного Хреста України, представниками поліції, ДСНС, Служби газу, фонду «Посмішка дитини», а також волонтерами загону швидкого реагування Червоного Хреста, які щоденно виконують високу місію забезпечення безпеки під час надзвичайних ситуацій в різних куточках України.

 Місце і час: 14 вересня, м. Запоріжжя, парк «Дубовий гай», 10:00 – 14:00.

«Фестиваль безпеки» буде проведено у рамках проекту «Посилення ролі волонтерів і населення в галузі цивільного захисту (ProVoice)», що впроваджується Товариством Червоного Хреста України. У часи все частіших і довших надзвичайних ситуацій і криз проект має на меті посилити потенціал учасників проекту у сфері волонтерського менеджменту, спонтанного волонтерства та обізнаності населення у підготовці до надзвичайних ситуацій.

Share this post