Товариство відвідав очільник Європейського офісу МФТЧХ і ЧП

Товариство відвідав очільник Європейського офісу МФТЧХ і ЧП

31 липня в. о. директора Європейського офісу Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця Ельхан Рахімов зустрівся з керівництвом Національного комітету Товариства Червоного Хреста України. Партнери обговорили найгостріші питання організації роботи з надання спільної допомоги людям у 2020 році та процес реформування національного товариства.

Зокрема, Ельхан Рахімов зауважив:

«З 2014-го року діяльність Червоного Хреста України стала значно активнішою. Суттєвий поступ Товариства помітно у волонтерському менеджменті, організаційному розвитку та у підходах до надання допомоги потребуючому населенню».

Генеральний директор Національного комітету ТЧХУ Лілія Білоус зазначила:

«Наразі одним із пріоритетних напрямів роботи Товариства є розвиток місцевих організацій, центрів Червоного Хреста, адже саме від їхнього потенціалу залежить якість допомоги підопічним».

Візит Ельхана Рахімова, в.о. директора Європейського офісу МФТЧХіЧП

Нагадаємо, за сприяння Міжнародної Федерації в Україні реалізуються проекти з психосоціальної підтримки населення, фінансової допомоги для розвитку домогосподарств, проводиться інформаційна кампанія щодо захисту від кору.

Share this post