Підтримайте флешмоб #UkrainianRedCrossMember у соціальних мережах

Підтримайте флешмоб #UkrainianRedCrossMember у соціальних мережах

З нагоди 101-річчя Товариства Червоного Хреста України волонтери ініціювали Facebook-флешмоб #UkrainianRedCrossMember, спрямований на популяризацію членства в Товаристві.

Щоб підтримати корисне починання – достатньо стати членом Товариства та опублікувати на своїй сторінці власне фото з членським квитком і наступний текст:

100+1 років члени Червоного Хреста України роблять наш світ кращим

Я – член Червоного Хреста і я роблю цей світ кращим! Саме тому сьогодні долучаюся до участі у всеукраїнському флешмобі #UkrainianRedCrossMember приуроченому до 101-ї річниці Червоного Хреста України

Передаю естафету своїм друзям: @…

ПРАВИЛА УЧАСТІ:

➡️ Станьте членом Товариства Червоного Хреста України. Для цього потрібно звернутися до найближчої організації Червоного Хреста, познайомитися з основною інформацією про діяльність, заповнити анкету та отримати членський квиток після сплати щорічного членського внеску.

➡️ Опублікуйте фото/відео пост з членським квитком у соцмережах і позначте друзів, яким Ви передаєте естафету участі у флешмобі. Обов’язково вкажіть правила участі та хештеги #UkrainianRedCrossMember, #redcross, #redcrossukraine, #червонийхрест, #volunteers, #RCRCpower

Учасники флешмобу #UkrainianRedCrossMember зможуть стати переможцем номінації ⬇️⬇️⬇️

“Найкреативніше селфі члена Червоного Хреста” – (на селфі з тобою обов’язково має бути твій членський квиток)

Скільки я маю сплатити як членський внесок? – Вступний внесок Червоного Хресті складає 0 грн. Тому для вступу необхідно сплатити тільки щорічний внесок у розмірі 50 грн. якщо тобі виповнилося 14 років, ти студент, або ж маєш обмежені доходи, які не дозволяють тобі сьогодні більшого. Для працевлаштованих людей наш звичайний членський внесок складає 200 грн.

Чому я член Червоного Хреста? – Тому що роблю цей світ кращим! Коли я стану активним членом Червоного Хреста? – Якщо я, як член Товариства, активно приймаю участь у житті організації, займаюся волонтерством разом з Червоним Хрестом – я вважаюся активним членом Червоного Хреста – я будую та розвиваю, я є рушієм здійснення основних видів діяльності. А що ще, крім світу? – Якщо я активний член Товариства, я маю можливість розвиватися в Червоному Хресті, долучатися до навчання, тренінгів, отримувати нові знання, набувати практичного досвіду роботи або ж самореалізовуватися, подорожувати разом з Червоним Хрестом.

Share this post