У Харкові Олександр Гвоздик передав перинатальному центру підгузки від Німецького Червоного Хреста

У Харкові Олександр Гвоздик передав перинатальному центру підгузки від Німецького Червоного Хреста

Чемпіон світу з боксу в напівважкій вазі за версією WBC, Посол доброї волі Товариства Червоного Хреста України Олександр Гвоздик 9 травня передав велику партію підгузників Харківському міському перинатальному центру.

«Моя дружина Дарина була тут у 2013 році і бачила, що дітям потрібен такий вид допомоги. Саме вона порадила мені передати памперси цій установі. Незабаром я створю свій благодійний фонд, який разом із Товариством Червоного Хреста надаватиме допомогу тим, хто її потребує», – зазначив Олександр Гвоздик.

Спортсмен відвідав відділення інтенсивної терапії для недоношених новонароджених, поспілкувався з мамами маленьких пацієнтів.

gvozdik-2

Голова Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Костянтин Башкіров повідомив, що перинатальному центру було передано 200 коробок із підгузниками.

Заступник головного лікаря з дитинства Харківського міського перинатального центру Ольга Каратай зазначила, що щодня на одну дитину потрібно 8-10 памперсів.

«Необхідність у підгузниках дуже велика. У нас є діти, від яких відмовилися батьки, відповідно, їм ніхто нічого не купує. Добре, що нам передають памперси благодійні організації, нерідко люди просто приносять. Ось так і працюємо», – зазначила Ольга Каратай.

За матеріалами Харківської міської ради

Share this post