Олександр Гвоздик висадив дуби в Харкові

Олександр Гвоздик висадив дуби в Харкові

Олександр Гвоздик – харківський боксер у напівважкій вазі, чемпіон світу з боксу за версією WBS, 9 травня висадив дуби у харківському саду Шевченка. Боксер нещодавно став послом доброї волі Товариства Червоного Хреста України та зізнається, що саджати дерева йому довелося мало не вперше в житті.

Кожен з семи висаджених молодих дубів символізує сім основних принципів цієї міжнародної організації – гуманність, неупередженість, нейтральність, незалежність, добровільність, єдиність і універсальність.

Олександр Гвоздик, чемпіон світу з боксу:

Насправді я роблю це другий чи третій раз у житті, але в Харкові я роблю вперше, тому дуже чудово та приємно брати в цьому участь. Символічно – є 7 принципів Червоного Хреста. Вікові дерева будуть нагадувати людям про ці принципи. А по-друге – посадити дерево – це вже добре. Зробити ось стільки, це краще, ніж не зробити нічого. Ми посадили дерево, і ось вже місто стало трошки зеленішим і красивішим.

Разом з Олександром фотографуються зовсім маленькі та вже дорослі фанати, а він ділиться планами: обіцяє не тільки брати участь у діяльності Червоного Хреста, але і заснувати власний фонд і ділитися доходами з тими, кому менше пощастило в житті.

За матеріалами АТН

Share this post