Захоплююся людьми, які допомагають іншим – Тетяна Пясецька

Захоплююся людьми, які допомагають іншим – Тетяна Пясецька

«Завжди захоплююся людьми, які на добровольчих засадах приділяють час, сили й внутрішні ресурси допомозі іншим. Волонтерство – це не лише постійні виклики, а й покликання надавати підтримку кожному, хто цього потребує» – вважає лідерка волонтерів напрямку психосоціальної підтримки Тетяна Пясецька.

Маючи 15-річний досвід педагогічної діяльності, з листопада 2022 року Тетяна вирішила долучитися як волонтерка до команди Рівненської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Тетяна стала волонтеркою напрямку психосоціальної підтримки, адже вважає, що турбота про психічне здоров’я людей, а особливо дітей, надзвичайно важлива у часи постійної невизначеності та змін.

Для жінки дуже важливо не лише передавати людям знання, а й допомагати їм у складних життєвих ситуаціях. За кілька місяців Тетяна стала лідером локації. Від початку діяльності вона провела 44 заходи для мешканців та родин, які вимушено покинули власні домівки. Під час заходів жінка допомагає дітям заспокоїтися, знайти способи подолання стресу, покращити власний емоційний стан і налагодити спілкування з однолітками.

Тетяна – педагог, психолог, волонтер і мама двох дітей. Вона активна в житті та роботі, тому знає, наскільки важливо турбуватися не лише про фізичне, а й про психічне здоров’я власне та своїх близьких під час постійних стресових ситуацій.

Share this post