1066KR_ТЕНДЕР НА ЗАКУПІВЛЮ НАБОРІВ ДЛЯ ФАСИЛІТАТОРІВ ДЛЯ РОБОТИ В ПОЛЬОВИХ УМОВАХ ЗА ПРОГРАМОЮ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я ТА ПСИХОСОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ

1066KR_ТЕНДЕР НА ЗАКУПІВЛЮ НАБОРІВ ДЛЯ ФАСИЛІТАТОРІВ ДЛЯ РОБОТИ В ПОЛЬОВИХ УМОВАХ ЗА ПРОГРАМОЮ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я ТА ПСИХОСОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ

Товариство Червоного Хреста України (далі – «Організатор») оголошує тендер на закупівлю наборів для  фасилітаторів для роботи в польових умовах за програмою психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ПРИЙМАННЯ ТЕНДЕРНИХ ПРОПОЗИЦІЙ від учасників:  «30» липня 2024 року до 18:00.

Учасники мають подавати пропозиції у паперовому вигляді. Передача пропозиції здійснюється представником компанії учасника або кур‘єрською поштою.
Тендерні пропозиції, що надійдуть електронною поштою розглядатися не будуть.

Тендерна пропозиція має бути надана відповідно до встановлених форм та складу документів, поміщеною у конверт формату А4, який на лініях склеювання має бути промаркований печаткою (за наявності) або підписом учасника у декількох місцях.

На конверті має бути зазначено: ПРОПОЗИЦІЯ НА ТЕНДЕР на закупівлю наборів для  фасилітаторів для роботи в польових умовах за програмою психічного здоров’я та психосоціальної підтримки. НЕ РОЗКРИВАТИ ДО 11-00 «31» липня 2024 року.

Тендерні пропозиції приймаються за адресою: м. Київ, вул. Ділова, буд. 3, Товариство Червоного Хреста України. Приймання пропозицій, які подаються учасниками, здійснюється з понеділка по п‘ятницю з 09 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв, приймальня ТЧХУ.

Детальна інформація та документи для участі:
ОГОЛОШЕННЯ_1066KR, Додаток №1
Додаток №2

 

Share this post