ТЕНДЕР НА ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГ У РОЗРІЗІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ДИСПЕТЧЕРСЬКОЇ ТА НАВЧАННЯ СПІВРОБІТНИКІВ ЗАМОВНИКА

ТЕНДЕР НА ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГ У РОЗРІЗІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ДИСПЕТЧЕРСЬКОЇ ТА НАВЧАННЯ СПІВРОБІТНИКІВ ЗАМОВНИКА

Товариство Червоного Хреста України (далі – «Організатор») оголошує тендер на закупівлю послуг з впровадження, розробки, проектування, тестування, модифікації програмного забезпечення (платформи та мобільного застосунку) для збору, узагальнення та аналізу даних у розрізі забезпечення функціонування Диспетчерської та навчання співробітників Замовника (далі – «Програмне забезпечення»).

ЕТАПИ ПРОВЕДЕННЯ ЗАКУПІВЛІ:

Ⅰ Етап – Підписання Договору про нерозголошення конфіденційної інформації та комерційної таємниці.

Учасник, який відповідає кваліфікаційним вимогам (див. таблицю вище) та має намір взяти участь в тендері, повинен підписати на ресурсі Вчасно не пізніше 18:00 11.03.2024 року Договір про нерозголошення конфіденційної інформації та комерційної таємниці (див. Додаток 4).

В полі «E-mail контрагента» необхідно вказати tender@redcross.org.ua.

В реквізитах Договору про нерозголошення конфіденційної інформації та комерційної таємниці необхідно вказати E-mail, на який, у разі відсутності у Замовника зауважень, буде направлено технічну документацію для розробки Програмного забезпечення.

Ⅱ Етап – Направлення Замовником технічної документації для розробки Програмного забезпечення та підготовка Учасником фінансової пропозиції.

Учасник тендеру, після ознайомлення з технічною документацією, заповнює та підписує «Вимоги до постачальника та впровадження» (Додаток 2), форму фінансової пропозиції (Додаток 3) та направляє  весь пакет документів (зазначений в Розділі «Склад тендерної пропозиції») у паперовому вигляді за фізичною адресою Замовника.

ⅡІ Етап – Інтерв’ю учасників тендеру

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ПРИЙМАННЯ ТЕНДЕРНИХ ПРОПОЗИЦІЙ від учасників: «26» березня 2024 року до 18:00.

Учасники мають подавати пропозиції у паперовому вигляді. Передача пропозиції здійснюється представником компанії учасника або кур‘єрською поштою. Тендерні пропозиції, що надійдуть електронною поштою розглядатися не будуть. Тендерна пропозиція має бути поміщеною у конверт формату А4, який на лініях склеювання має бути промаркований печаткою (за наявності) учасника у декількох місцях.

На конверті має бути зазначено: ПРОПОЗИЦІЯ НА ТЕНДЕР на закупівлю послуг з розробки програмного забезпечення для диспетчерської. НЕ РОЗКРИВАТИ ДО 11-00 «27» березня 2024 року.

Тендерні пропозиції приймаються за адресою: м. Київ, 01024, вул. Є. Чикаленка, буд. 30, Товариство Червоного Хреста України. Приймання пропозицій, які подаються учасниками, здійснюється з понеділка по п‘ятницю з 09 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв, приймальня ТЧХУ.

ОГОЛОШЕННЯ, Додаток №1, Додаток №2
Додаток № 3
Додаток № 4

Share this post