КОНКУРС НА МІСЦЕВУ ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГ З РОЗРОБКИ ТЕХНІЧНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ЩОДО СТВОРЕННЯ ВЕБ-САЙТУ НАВЧАЛЬНОЇ ПЛАТФОРМИ LEARNING MANAGEMENT SYSTEM

КОНКУРС НА МІСЦЕВУ ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГ З РОЗРОБКИ ТЕХНІЧНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ЩОДО СТВОРЕННЯ ВЕБ-САЙТУ НАВЧАЛЬНОЇ ПЛАТФОРМИ LEARNING MANAGEMENT SYSTEM

Товариство Червоного Хреста України (далі – «Замовник») оголошує конкурс на місцеву закупівлю послуг з розробки Технічної документації щодо створення веб-сайту навчальної платформи Learning Management System (далі LMS) відповідно до потреб Замовника.

Етапи проведення закупівлі:
Ⅰ Етап – Підписання Договору про нерозголошення конфіденційної інформації та комерційної таємниці.
Учасник, який відповідає кваліфікаційним вимогам (див. таблицю вище) та має намір взяти участь в місцевій закупівлі, повинен підписати на ресурсі Вчасно не пізніше 18:00 24.01.2024 року Договір про нерозголошення конфіденційної інформації та комерційної таємниці (див. Додаток 3). В полі «E-mail контрагента» необхідно вказати tender@redcross.org.ua. В реквізитах Договору про нерозголошення конфіденційної інформації та комерційної таємниці необхідно вказати E-mail, на який, у разі відсутності у Замовника зауважень, буде направлено Бізнес-вимоги для ознайомлення.

Ⅱ Етап – Ознайомлення з бізнес-вимогами та надання комерційної пропозиції.
Учасник місцевої закупівлі, після ознайомлення з Бізнес-вимогами, заповнює та підписує форму кваліфікаційних та технічних вимог ( Додаток 1) та форму фінансової пропозиції (Додаток 2) та направляє  весь пакет документів, вказаний в розділі «Склад цінової пропозиції» на електронну пошту tender@redcross.org.ua.

Цінові пропозиції приймаються на електронну пошту tender@redcross.org.ua до 18:00 07.02.2024 року.

ⅡІ Етап – Інтерв’ю учасників тендеру.

Запит
Додаток №3

Share this post