КОНКУРС НА МІСЦЕВУ ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГ З ПОТОЧНОГО РЕМОНТУ ЧАСТИНИ НЕЖИТЛОВОЇ ОФІСНОЇ БУДІВЛІ ОРІЄНТОВНОЮ ПЛОЩЕЮ 5000 М² ЗА АДРЕСОЮ: М. КИЇВ, ВУЛ. ДІЛОВА, 3

КОНКУРС НА МІСЦЕВУ ЗАКУПІВЛЮ ПОСЛУГ З ПОТОЧНОГО РЕМОНТУ ЧАСТИНИ НЕЖИТЛОВОЇ ОФІСНОЇ БУДІВЛІ ОРІЄНТОВНОЮ ПЛОЩЕЮ 5000 М² ЗА АДРЕСОЮ: М. КИЇВ, ВУЛ. ДІЛОВА, 3

Товариство Червоного Хреста України (далі – «Замовник») оголошує конкурс на місцеву закупівлю послуг з поточного ремонту частини нежитлової офісної будівлі орієнтовною площею 5000 м² за адресою: м. Київ, вул. Ділова, 3

Етапи проведення закупівлі:

Ⅰ Етап – Прекваліфікація.

 Учасник має підтвердити відповідність кваліфікаційним вимогам (див. таблицю в Додатку 1 до даного Запиту) та набрати щонайменше 80 балів із 100.

Учасник, що має намір взяти участь в даній закупівлі, повинен підписати на ресурсі Вчасно не пізніше 18:00 16.06.2023 року Договір про нерозголошення конфіденційної інформації та комерційної таємниці (див. Додаток 4).

В полі «E-mail контрагента» необхідно вказати tender@redcross.org.ua. В реквізитах Договору про нерозголошення конфіденційної інформації та комерційної таємниці необхідно вказати E-mail, на який, у разі відсутності у Замовника зауважень, буде направлено запрошення на зустріч для обговорення наступного етапу.

Ⅱ Етап – Аналіз цінових пропозицій.

 Учасникам, які успішно пройшли І Етап даної закупівлі, буде надано доступ до проектно-кошторисної документації та запрошено на централізований огляд об’єкту.

Учасник місцевої закупівлі, після ознайомлення з проектно-кошторисною документацією та об’єктом, заповнює форму фінансової пропозиції (буде надано пізніше).

Документи, які є складовими цінової пропозиції необхідно відправити на електронну пошту tender@redcross.org.ua до 18:00 07.07.2023 року.

Запитання щодо умов місцевої закупівлі Учасники можуть надсилати на адресу: tender@redcross.org.ua до 18:00 06.07.2023 року.

Запит
Додаток 1
Додаток 2
Додаток 3
Додаток 4

Share this post