Тендер на закупівлю вугілля марки ДГ 13-100

Тендер на закупівлю вугілля марки ДГ 13-100

м. Київ                                                                                                                                                 «22» жовтня 2019 р.

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення тендеру

(далі – „Оголошення”)

Товариство Червоного Хреста України (далі – «Організатор») оголошує тендер на закупівлю вугілля марки ДГ 13-100.

Джерело фінансування закупівлі – Дана закупівля необхідна для забезпечення вугіллям соціально-незахищених верств населення у Донецькій області.

 

Опис позиції до закупівлі

Назва Кількість Додаткова інформація
1 Вугілля ДГ 13-100 300 т Подробиці у технічних параметрах/характеристиках

Технічні характеристики

Зональність на сухий стан палива, % Загальна волога на робочий стан палива, % Загальна сірка на сухий стан палива, % Вихід летких речовин на сухий беззольний стан палива, % Нижча теплота згорання на робочий стан палива, ккал
Не більше 14 Не більше 12 Не більше 2 Не більше 42 Не менше 5600

 

Термін постачання – до 07.12.2019 року

Інші вимоги:

  • Вугілля повинно бути фасоване у мішки по 40 або 50 кг.;
  • Склад фракції 100 у вугіллі не менше 50%;
  • Також на мішки повинен бути нанесений логотип тамподруком «Товариство Червоного Хреста України»
  • Цінова пропозиція повинна включати адресну доставку та вивантаження вугілля біля домогосподарств силами постачальника на наступних локаціях*:

Донецька область

Бахмутський район, загальна кількість – 120 тн:

– Кодема

– с/с Кодема (Семигорье, Отрадовка, Николаевка, Николаевка-2, Дачи)

– Роты

– Возрождение

– Новолуганское

– Зеленополье

Волновахський район, загальна кількість – 60 тн:

Бахчевик

Польное

ст. Южно-Донбасская

– Ольгінка

– Прохорівка (Николаевский с/с)

– Малогнатовка (Прохоровский с/с)

– Новоапостоловка (Прохоровский с/с)

– Адреевка

– Дмитровка

 

Торецька міська рада, загальна кількість –120 тн:

– Курдюмовка

– Щербиновка

– Леонидовка

– Нелеповка

– Крымское

*Точні адреси домогосподарств, яким необхідно буде відвантажити вугілля адресно по перерахованим населеним пунктам у Волноваському районі, Бахмутському районі і Торецькій міській раді буде повідомлено додатково.

 

Кваліфікаційні вимоги:

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до учасника Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам
Суб’єкт підприємницької діяльності за законодавством України (юридична або фізична особа) з  досвідом роботи не менше 2-х років. –      Копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, в якому зазначаються основні види діяльності.

–      Копії свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість або Витягу з реєстру платників єдиного податку (для зареєстрованих з 01.01.2014 року), або довідки з податкового органу про обрання системи оподаткування

Безготівковий розрахунок Цінова пропозиція з зазначенням банківських реквізитів постачальника, умов оплати та умов доставки
Юридична особа, яка є учасником, не внесена до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення  

 

 

 

 

 

 

Лист-гарантія на бланку учасника (за наявності бланка)

 

 

 

Юридична особа протягом останніх трьох років не притягувалася до відповідальності за порушення, передбачене пунктом 4 частини другої статті 6, пунктом 1 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів (тендерів)
Службова (посадова) особа учасника, яка підписала тендерну пропозицію, не було засуджено за злочин, вчинений з корисливих мотивів, судимість з якої не знято або не погашено у встановленому законом порядку
Юридична особа, яка є учасником, не має заборгованості із сплати податків і зборів (обов’язкових платежів)

 

 

Інша інформація:

  • Валютою тендерної пропозиції є гривня. Розрахунки здійснюватимуться у національній валюті України на розрахунковий рахунок постачальника.
  • Оплата здійснюється за системою 50% передплати після отримання рахунку, та 50% постоплаті по факту розвантаження вугілля та підписання відповідних накладних.

Склад тендерної пропозиції:

  1. Тендерна пропозиція у формі Додатка 1 та Додатка 2;
  2. Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам;
  3. Сертифікат генетичних, технологічних та якісних характеристик;
  4. Будь-які інші документи, що, на думку учасника тендеру, можуть бути корисними у прийнятті рішення (листи-рекомендації, тощо).

Посадові особи Замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками Вареник Олена, головний фахівець з закупівель, zakaz@redcross.org.ua. Адреса: м. Київ 01024, вул. Пушкінська, буд. 30.

 

Запитання щодо цінової пропозиції можете надсилати на адресу: zakaz@redcross.org.ua або м. Київ 01004, вул. Пушкінська, буд. 30 до 30.10.2019 року.

 

Правила оформлення тендерної пропозиції учасника:

  1. Учасники мають подавати пропозиції у письмовому вигляді особисто або кур‘єрською поштою. Тендерні пропозиції, що надійдуть електронною поштою розглядатися не будуть.
  2. Всі копії будь-яких документів, що включаються в тендерну пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника, а якщо учасником є юридична особа, то печаткою та підписом уповноваженої особи. До тендерної пропозиції повинні додаватись документи, які посвідчують право такої уповноваженої особи підписувати тендерну пропозицію (наказ про призначення керівника або довіреність).
  3. Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.
  4. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник.
  5. Строк дії тендерної пропозиції повинен становити не менше 60 календарних днів з дати розкриття тендерних пропозицій. До закінчення цього строку Замовник має право вимагати від учасників продовження строку дії тендерних пропозицій. Учасник має право: відхилити таку вимогу або погодитися з вимогою та продовжити строк дії поданої ним тендерною пропозиції.
  6. Тендерна пропозиція має бути поміщеною у конверт формату А4, який на лініях склеювання має бути промаркований печаткою учасника у декількох місцях, аби виключити можливість несанкціонованого ознайомлення із вмістом конверту до настання дати розкриття організацією тендерних пропозицій.
  7. На конверті має бути зазначено: ПРОПОЗИЦІЯ НА ТЕНДЕР на закупівлю вугілля. НЕ РОЗКРИВАТИ ДО 11-00 «06» листопада 2019 року.
  8. У разі, якщо тендерна пропозиція надійшла після спливу кінцевого терміну приймання тендерних пропозицій, то конверт з такою тендерною пропозицією не розкривається і може бути повернутий організацією на адресу відправника.
  9. До участі у оцінці тендерних пропозицій Комісією Організатора допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього Оголошення.
  10. Витрати пов’язані з підготовкою та поданням тендерної пропозиції Учасник несе самостійно. Понесені витрати Учасника не відшкодовуються (в тому числі і у разі відхилення пропозиції, відміни торгів чи визнання торгів такими, що не відбулися).

 

Підписанням та поданням своєї тендерної пропозиції учасник погоджується з наступним:

  • Участь у закупівлі пов’язаних осіб або ж змова учасників конкурсних торгів забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати тендеру буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Організації.
  • Пропозиція може бути відхилена, та/або договір може бути розірваний, якщо є будь-які докази, що підписання договору або виконання договору включають в себе хабарництво або будь-які інші незаконні дії.
  • Учасник тендеру бере на себе всі витрати, пов’язані з підготовкою і подачею своєї заявки. Замовник ні за яких обставин не несе відповідальності або зобов’язань за ці витрати, незалежно від способу проведення і результату тендера.
  • Учасник тендеру зобов’язується детально ознайомитися з усіма інструкціями, умовами, формами, термінами і специфікаціями, викладеними оголошені. Помилки в наданій інформації є особистою відповідальністю учасника.
  • Учасник не використовує працю дітей, забезпечує гідні умови праці та соціальні права, а також дотримується екологічних норм.

 

Тендерні пропозиції приймаються за адресою:

м. Київ, 01024, вул. Пушкінська, буд. 30, Товариство Червоного Хреста України.

Приймання пропозицій, які подаються учасниками, здійснюється з понеділка по п‘ятницю з 09 год. 00 хв. до  18 год. 00 хв.

 

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників:

«06» листопада 2019 року, до 10 год. 00 хв.

 

РОЗКРИТТЯ ТЕНДЕРНИХ ПРОПОЗИЦІЙ УЧАСНИКІВ ВІДБУДЕТЬСЯ:

«06» листопада 2019 року об 11 год. 00 хв., за адресою:  01024, м. Київ, вул. Пушкінська, буд. 30 (якщо інше не буде передбачено внутрішнім розкладом).

 

У процедурі розкриття тендерних пропозицій можуть приймати участь всі учасники, які подали тендерні пропозиції, або їх уповноважені представники (при собі мати документи, що посвідчують повноваження та особу). Відсутність учасника або його уповноваженого представника під час процедури розкриття тендерних пропозицій не є підставою для відмови в розкритті чи розгляді тендерної пропозиції. У разі присутності просимо попередити про це завчасно для можливості повідомлення при зміні часу розгляду пропозицій.

 

Методика обрання переможця тендеру. Спочатку серед поданих тендерних пропозицій Тендерним Комітетом відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Оголошенні. З відібраних тендерних пропозицій на наступному засіданні Тендерного Комітету обирається тендерна пропозиція з найнижчою ціною та учасник, який подав таку тендерну пропозицію, оголошується переможцем тендеру.

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться, протягом 7 робочих днів з дати відкриття тендерних пропозицій з можливістю подовження цього строку за необхідності письмового уточнення інформації, яка міститься у тендерних пропозиціях, не більше ніж на 7 днів. Результати процедури закупівлі будуть оприлюднені не пізніше 7 календарних днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом розміщення інформації на сайті Товариства або розсилки повідомлення по e-mail.

 

Укладання договору: Замовник укладає договір про закупівлю з учасником, який визнаний переможцем, протягом строку дії його пропозиції, не пізніше ніж через 20 днів з дня прийняття рішення про намір укласти договір про закупівлю відповідно до вимог тендерної документації та пропозиції учасника-переможця. Умови договору про закупівлю не повинні відрізнятися від змісту тендерної пропозиції переможця процедури закупівлі. Істотні умови договору про закупівлю не можуть змінюватися після його підписання до виконання зобов’язань сторонами в повному обсязі. Зміни до договору про закупівлю оформлюються в такій самій формі, що й договір про закупівлю, а саме у письмовій формі шляхом укладення додаткової угоди до договору. У разі відмови переможця від підписання договору про закупівлю відповідно до вимог тендерної документації або  зміни вартості послуг, замовник відхиляє тендерну пропозицію такого учасника та визначає переможця серед тих учасників, строк дії тендерної пропозиції яких ще не минув.

 

З повагою

 

Голова тендерного комітету                                              М.І.Доценко

 

Додаток 1 до Тендерної пропозиції

до оголошення про проведення

тендеру на закупівлю вугілля

 

 

Прохання заповнити цю сторінку. Вона має бути першою в Вашій тендерній пропозиції

ТИТУЛЬНА СТОРІНКА

 

Назва компанії:……………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………….

Повна юридична адреса:……………………………..

…………………..………………………………………………………………………………………………

Повна фактична адреса:…………………………………..

…………………………………………………………………………………………………………………..

Контактна особа:……………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………..

Тел. номер:……………………………………………………………………

Моб. тел. номер:……………..…………………………………………………….

Електронна адреса: …………………………………………………………………………..

         

Вартість в гривнях, без ПДВ:……………………….

 

Вартість в гривнях, з урахуванням ПДВ: ……………………….

 

 

 

Термін дії тендерної пропозиції становить 45-90 днів (необхідно зазначити)

 

Місце: ……………………

 

Дата:……  /  ……  /  .…..               

 

 

 

 

…………………………………………………………………………………………………….

Місце підпису та печатки керівника або уповноваженої особи компанії

 

 

 

Додаток 2 до Тендерної пропозиції

                                                                                                   до оголошення про проведення

тендеру на закупівлю вугілля

Найменування учасника ___________________________________________________________

 

ТЕНДЕРНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

Найменування Од. Кіл-ть Ціна 1 т. вугілля, без ПДВ, грн Ціна доставки 1 т. вугілля без ПДВ, грн Сума, грн
1 Вугілля ДГ 13-100 т 300      
Всього без ПДВ, грн  
Сума ПДВ, грн  
Всього з ПДВ, грн  

 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВУГІЛЛЯ

 

Зональність на сухий стан палива, % Загальна волога на робочий стан палива, % Загальна сірка на сухий стан палива, % Вихід летких речовин на сухий беззольний стан палива, % Нижча теплота згорання на робочий стан палива, ккал
         

 

 

Доставка: цінова пропозиція включає адресну доставку та вивантаження вугілля біля домогосподарств на зазначених в оголошенні локаціях.

 

Термін доставки:

 

 

Умови оплати:

 

 

Керівник організації/ФОП: _________________________   ( ____________________)

           

                                                           підпис                                                           ПІБ

МП

 

Візуальні стандарти

1

Логотип ТЧХУ

Схема пропорцій логотипу

6

Share this post