Конкурс на місцеву закупівлю готельних, ресторанних та послуг проведення заходів

Конкурс на місцеву закупівлю готельних, ресторанних та послуг проведення заходів

м. Київ                                                                                                                                                  «3» жовтня 2019 р.

ЗАПИТ ЦІНОВИХ ПРОПОЗИЦІЙ

(далі – „Запит”)

Товариство Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю готельних, ресторанних та послуг забезпечення проведення заходів у Донецькій області, м. Святогірськ.

 

Місце виконання робіт чи надання послуг: м. Святогірськ Донецької області.

Термін виконання робіт чи надання послуг: з 03 по 08 листопада 2019 року.

 

Технічні вимоги до закупівлі: додаються (додаток 1)

 

Кваліфікаційні вимоги: див. таблицю нижче (у разі надання готельних послуг та послуг харчування різними юридичними особами в одному готелі – документи мають бути подані від обох юридичних осіб).

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до учасника Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам
Суб’єкт підприємницької діяльності за законодавством України (юридична або фізична особа) з  досвідом роботи не менше 2-х років. –   Копія свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, або Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, в якому зазначаються основні види діяльності;

–   Копія свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість або копія Витягу з реєстру платників єдиного податку (для зареєстрованих з 01.01.2014 року), або довідки з податкового органу про обрання системи оподаткування

 

Інша інформація:

  • Валютою тендерної пропозиції є гривня. Розрахунки здійснюватимуться у національній валюті України.
  • Оплата здійснюється на умовах 50% передплати після підтвердження бронювання та 50% постоплати за фактично надані послуги шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Учасника на підставі рахунку та акту виконаних послуг.
  • Заявлена вартість послуг має бути дійсною протягом 20 днів від дати надання комерційної пропозиції.

 

Склад цінової пропозиції:

  1. Цінова пропозиція у формі Додатку 1 до Запиту;
  2. Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам (див. таблиці вище).
  3. Учасник, що є представником або дилером, повинен також надати наступні чинні документи: контактну інформацію компанії-учасника (з зазначенням реквізитів учасника: назви (повне та скорочене); коду ЄДРПОУ; місцезнаходження (юридичне та фактичне); реквізити (розрахунковий рахунок, назва банку в якому відкрито рахунок, МФО банку та місто банку); керівник (посада, ПІБ, контактний телефон та e-mail); головний бухгалтер (ПІБ, контактний телефон та e-mail); наявність печатки та контактна особа (ПІБ, контактний телефон та e-mail).
  4. Також, просимо додати до Вашої тендерної пропозиції будь-які інші документи, що, на Вашу думку, можуть бути корисними для оцінки пропозиції.

 

 

Підписанням та поданням своєї цінової пропозиції учасник погоджується з наступним:

  • участь у закупівлі пов’язаних осіб або ж змова учасників місцевої закупівлі забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати закупівлі буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Організації;
  • пропозиція може бути відхилена, та/або договір може бути розірваний, якщо є будь-які докази, що підписання договору або виконання договору включають в себе хабарництво або будь-які інші незаконні дії;
  • учасник самостійно одержує всі необхідні документи, пов’язані з поданням його тендерної пропозиції, та несе всі витрати на їх отримання;
  • учасник не використовує працю дітей, забезпечує гідні умови праці та соціальні права, а також дотримується екологічних норм.

 

Запитання щодо цінової пропозиції можете надсилати на адресу: s.onishchenko@redcross.org.ua  з копією на zakaz@redcross.org.ua або м. Київ 01024, вул. Пушкінська, буд. 30 до 18.10.2019 року.

 

Цінові пропозиції приймаються за адресою:

Національний комітет ТЧХУ, вул. Пушкінська, буд. 30, або на електронну пошту zakaz@redcross.org.ua до 22.10.2019 до 14-00.  

 

Методика обрання переможця конкурсу (процедури місцевої закупівлі). Спочатку серед поданих цінових пропозицій Тендерним Комітетом відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Запиті. З відібраних цінових пропозицій Комісією обирається пропозиція з найнижчою ціною та постачальник/виконавець, який подав таку цінову пропозицію, оголошується переможцем процедури місцевої закупівлі (за рівної ціни розглядаються інші опції, що можуть бути оцінені як перевага).

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться, протягом 2 робочих днів з дати розгляду цінових пропозицій. Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасникам не пізніше 2 (двох) робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом розміщення відповідного повідомлення на сайті Товариства або надсилання відповідних повідомлень всім учасникам електронною поштою.

 

Голова Тендерного комітету                                                          Доценко М.І.

 

Додаток 1 До Запиту

 

Послуга з обслуговування  заходу: розміщення в готелі в номерах наведеної в таблиці категорії з урахуванням  харчування, оренда конференц-зали.

Дата: 03.11.2019-08.11.2019

Місце проведення: м. Святогірськ Донецької області.

(список не є остаточним, може бути змінений при підписанні угоди)

 Назва позиції Одиниця виміру Кількість Кількість днів/ночей/годин Кількість осіб Ціна за одиницю

(з врахуванням відповідного

до системи оподаткування податку) грн.

 

 

Готель

Номер стандарт/економ В залежності від наявності 5 ночей 29  
Харчування разів усього сніданки 5 днів 29  
обіди 5 днів 29  
вечері 5 днів 29  
Конференц-зала від 60 м.кв. зала 1 5 днів 29  
Кава-брейк разів усього 9 5 днів 29  
Усього          

* Товариство Червоного Хреста України є громадською неприбутковою організацією і просить надати максимальні знижки на послуги, вказані у ціновому запиті.

 

Додаткова інформація:

  1. Готелі категорії не нижче 3 зірок з власним рестораном або їдальнею (безпосередньо у готелі) з високим рівнем обслуговування та якістю продукції (надання попереднього меню для сніданків, обідів, вечерь та кава-брейків).
  2. Конференц-зала (не менше 60 м.кв.) мають бути оснащені столами (при потребі), мультимедійним проектором, фліпчартом, колонками, екраном. До кожної цінової пропозиції має обов’язково додаватися фото конференц-залів.
  3. Заявлені номери та  конференц-зали мають відповідати вартості, умови не мають бути гіршими за ті, що вказані в фото презентації.
  4. Учасник повинен забезпечити в кількості та у строк згідно із заявкою замовника відповідні номери.
  5. Номери мають гарячу та холодну воду, душ і туалет у номерах, відповідний санітарним нормам температурний режим.
  6. Належний рівень безпеки гостей та їхнього особистого майна під час перебування в готелі.
  7. Загальна сума може змінюватись у зв’язку з можливою зміною кількості учасників.
  8. Готель, відповідно до чинного законодавства України, несе відповідальність за шкоду, заподіяну життю, здоров’ю або майну, що виникла в зв’язку з недоліками при наданні послуг.

*На підтвердження відповідності учасник подає довідку в довільній формі.

Share this post