Конкурс на місцеву закупівлю готельних, ресторанних та послуг забезпечення проведення заходів (Донецька обл.)

Конкурс на місцеву закупівлю готельних, ресторанних та послуг забезпечення проведення заходів (Донецька обл.)

м. Київ                                                                                                                                              «9» вересня 2019 р.

ЗАПИТ ЦІНОВИХ ПРОПОЗИЦІЙ

(далі – „Запит”)

Товариство Червоного Хреста України оголошує конкурс на місцеву закупівлю готельних, ресторанних та послуг забезпечення проведення заходів у Донецькій області, м. Святогірськ.

 

Місце виконання робіт чи надання послуг: м. Святогірськ Донецької області.

Термін виконання робіт чи надання послуг: з 24 по 29 вересня 2019 року.

 

Технічні вимоги до закупівлі: додаються (додаток 1)

 

Кваліфікаційні вимоги: див. таблицю нижче (у разі надання готельних послуг та послуг харчування різними юридичними особами в одному готелі – документи мають бути подані від обох юридичних осіб).

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до учасника Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам
Суб’єкт підприємницької діяльності за законодавством України (юридична або фізична особа) з  досвідом роботи не менше 2-х років. –   Копія свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, або Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, в якому зазначаються основні види діяльності;

–   Копія свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість або копія Витягу з реєстру платників єдиного податку (для зареєстрованих з 01.01.2014 року), або довідки з податкового органу про обрання системи оподаткування

 

Інша інформація:

  • Валютою тендерної пропозиції є гривня. Розрахунки здійснюватимуться у національній валюті України.
  • Оплата здійснюється на умовах 50% передплати після підтвердження бронювання та 50% постоплати за фактично надані послуги шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Учасника на підставі рахунку та акту виконаних послуг.
  • Заявлена вартість послуг  має бути дійсною протягом 20 днів від дати надання комерційної пропозиції.

 

Склад цінової пропозиції:

  1. Цінова пропозиція у формі Додатку 1 до Запиту;
  2. Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам (див. таблиці вище).
  3. Учасник, що є представником або дилером, повинен також надати наступні чинні документи: контактну інформацію компанії-учасника (з зазначенням реквізитів учасника: назви (повне та скорочене); коду ЄДРПОУ; місцезнаходження (юридичне та фактичне); реквізити (розрахунковий рахунок, назва банку в якому відкрито рахунок, МФО банку та місто банку); керівник (посада, ПІБ, контактний телефон та e-mail); головний бухгалтер (ПІБ, контактний телефон та e-mail); наявність печатки та контактна особа (ПІБ, контактний телефон та e-mail).
  4. Також, просимо додати до Вашої тендерної пропозиції будь-які інші документи, що, на Вашу думку, можуть бути корисними для оцінки пропозиції.

 

 

Підписанням та поданням своєї цінової пропозиції учасник погоджується з наступним:

  • участь у закупівлі пов’язаних осіб або ж змова учасників місцевої закупівлі забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати закупівлі буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Організації;
  • пропозиція може бути відхилена, та/або договір може бути розірваний, якщо є будь-які докази, що підписання договору або виконання договору включають в себе хабарництво або будь-які інші незаконні дії;
  • учасник самостійно одержує всі необхідні документи, пов’язані з поданням його тендерної пропозиції, та несе всі витрати на їх отримання;
  • учасник не використовує працю дітей, забезпечує гідні умови праці та соціальні права, а також дотримується екологічних норм.

 

Запитання щодо цінової пропозиції можете надсилати на адресу: m.pihan@redcross.org.ua з копією на zakaz@redcross.org.ua або м. Київ 01024, вул. Пушкінська, буд. 30 до 13.09.2019 року.

 

Цінові пропозиції приймаються за адресою:

Національний комітет ТЧХУ, вул. Пушкінська, буд. 30, або на електронну пошту zakaz@redcross.org.ua до 17.09.2019 до 14-00  

 

Методика обрання переможця конкурсу (процедури місцевої закупівлі). Спочатку серед поданих цінових пропозицій Тендерним Комітетом відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Запиті. З відібраних цінових пропозицій Комісією обирається пропозиція з найнижчою ціною та постачальник/виконавець, який подав таку цінову пропозицію, оголошується переможцем процедури місцевої закупівлі (за рівної ціни розглядаються інші опції, що можуть бути оцінені як перевага).

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться, протягом 2 робочих днів з дати розгляду цінових пропозицій. Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасникам не пізніше 2 (двох) робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом розміщення відповідного повідомлення на сайті Товариства або надсилання відповідних повідомлень всім учасникам електронною поштою.

 

Голова Тендерного комітету                                                          Доценко М.І.

 

Додаток 1 До Запиту

 

Послуга з обслуговування  заходу: розміщення в готелі в номерах наведеної в таблиці категорії з урахуванням  харчування, оренда конференц-зали.

Дата: 24.09.2019-29.09.2019

Місце проведення: м. Святогірськ Донецької області.

(список не є остаточним, може змінюватись до моменту підписання угоди)

 Назва позиції Одиниця виміру Кількість Кількість днів/ночей/годин Кількість осіб Ціна за одиницю

(з врахуванням відповідного

до системи оподаткування податку) грн.

 

 

Готель

Номер стандарт/економ В залежності від наявності 5 ночей 18
Харчування разів усього сніданки 5днів 18
обіди 6 днів 18
вечері 5 днів 18
Конференц-зала від 60 м.кв. зала 1 5 днів 18
Кава-брейк разів усього 10 5 днів 18
Усього

* Товариство Червоного Хреста України є громадською неприбутковою організацією і просить надати максимальні знижки на послуги, вказані у ціновому запиті.

 

Додаткова інформація:

  1. Готелі категорії не нижче 3 зірок з власним рестораном або їдальнею (безпосередньо у готелі) з високим рівнем обслуговування та якістю продукції (надання попереднього меню для сніданків, обідів, вечерь та кава-брейків).
  2. Конференц-зала (не менше 60 м.кв.) мають бути оснащені 5 столами (які можливо пересувати), мультимедійним проектором, фліпчартом, колонками, екраном. Можливість кріпити друковані матеріали (на малярний скоч) на стіни залу. До кожної цінової пропозиції має обов’язково додаватися фото конференц-залів.
  3. Заявлені номери та  конференц-зали мають відповідати вартості, умови не мають бути гіршими за ті, що вказані в фото презентації.
  4. Учасник повинен забезпечити в кількості та у строк згідно із заявкою замовника відповідні номери.
  5. Номери мають гарячу та холодну воду, душ і туалет у номерах, відповідний санітарним нормам температурний режим.
  6. Належний рівень безпеки гостей та їхнього особистого майна під час перебування в готелі.
  7. Загальна сума може змінюватись у зв’язку з можливою зміною кількості учасників.
  8. Готель, відповідно до чинного законодавства України, несе відповідальність за шкоду, заподіяну життю, здоров’ю або майну, що виникла в зв’язку з недоліками при наданні послуг.

*На підтвердження відповідності учасник подає довідку в довільній формі.

Share this post