Кияни отримали зимові речі від Червоного Хреста

Кияни отримали зимові речі від Червоного Хреста

Щопонеділка на Контрактовій площі столиці бездомні можуть вибрати собі одяг та взуття. Акцію «Бохо-стайл» Подільська районна організація Товариства Червоного Хреста України в місті Києві влаштовує уже другий рік поспіль.

Шуби, куртки, штани, а особливо зимові черевики — найбільш «ходовий товар» серед бездомних. Усі ці речі, які багатьом допомагають пережити зиму, збирають і роздають співробітники і волонтери Товариства Червоного Хреста України.

Щотижня приходять нові люди — інформацію про безплатну роздачу одягу безхатьки передають одне одному незгірш від соціальних мереж. А буває, навідуються і заробітчани, які приїхали до столиці у пошуках роботи і потребують сезонного одягу. Крім того, під час акції людей пригощають печивом.

Бездомним роздають речі, які приносять до Товариства кияни. За словами працівників, найбільша потреба в чоловічому одязі та у жіночому великих розмірів.

До слова, банк одягу працює щодня крім вихідних за адресою: м.Київ, Контрактова площа, 12. Приходять туди і малозабезпечені мешканці столиці. Тільки, зважаючи на карантин, потрапити у приміщення можна за попереднім записом за телефоном 425-45-17.

Джерело: Наталка Марків, «Вечірній Київ».

Share this post