Костянтинівської МРО ТЧХУ – продовжує інформувати громадян про COVID-19

Костянтинівської МРО ТЧХУ – продовжує інформувати громадян про COVID-19

Нещодавно відбулася робоча зустріч директора Костянтинівського міського центру зайнятості із представниками Товариства Червоного Хреста України.
Коли кількість хворих в Україні щодня зростає і впроваджуються різні карантинні заходи для захисту населення, керівництвом Костянтинівського міського центру зайнятості, проводиться робота щодо провадження новітніх та достовірних підходів до інформування громадян про COVID-19, та пов’язані із карантином обмеження. Тому, 13.01.2021 року було організовано робочу зустріч директора Світлани Марицької із головою Костянтинівської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України Ганною Калиновською.
«Товариство Червоного Хреста України запустило новий вебсайт про COVID-19 – CORONAвірус, завдяки якому можна отримати швидкий доступ до важливої і достовірної інформації. Сайт CORONAвірус – це надійне джерело інформації про COVID-19, який було створено за підтримки Данського Червоного Хреста при фінансуванні Міністерства закордонних справ Данії», – зазначила Ганна Калиновська.
Світлана Марицька запевнила у всебічній підтримці інформаційної компанії для безробітних щодо їх ознайомлення із правилами профілактики у карантин та з алгоритмом дій у випадку захворювання на COVID-19.
Протягом січня – лютого 2021 року представники Костянтинівської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України будуть проводити спільні із Костянтинівським міським центром зайнятості Zoom-конференції для безробітних.

Share this post