Харків, Суми, Запоріжжя, Київщина, Кривий Ріг: робота ЗШР на місцях ліквідації наслідків масованої атаки

Харків, Суми, Запоріжжя, Київщина, Кривий Ріг: робота ЗШР на місцях ліквідації наслідків масованої атаки

Ще один важкий ранок для українців. Протягом ночі та ранку російськими військами було атаковано з різних видів озброєння Харків, Суми, Запоріжжя, Київщину, Кривий Ріг.

  • Харків. Вночі місто зазнало авіаційного обстрілу. За інформацією ДСНС України, постраждали 12 людей. Пошкоджено 13 житлових будинків, 14 нежитлових будівель, автомобілі та АЗС.
  • Київщина. У селищі Глеваха Фастівського району внаслідок влучання уламків у 5-поверхівку сталася часткова руйнація конструкцій покрівлі будинку.
  • Кривий Ріг. Через ракетний удар по місту, за інформацією ДСНС України, постраждало 4 людини. Пошкоджені готель, 5 багатоповерхівок, об’єкт культури, банк, магазини та автівки. На місці працювали волонтери Криворізької ланки Дніпропетровського обласного загону швидкого реагування Українського Червоного Хреста. Надано допомогу 2 постраждалим.
  • Запоріжжя. За інформацією голови Запорізької ОВА відомо про 7 постраждалих. Вибуховою хвилею пошкоджено дитсадок, гуртожитки, одноповерхові та багатоповерхові житлові будинки.
  •  Суми. Близько 10 ранку було завдано масованого удару дронами. За інформацією Сумської ОВА, пошкоджено житловий сектор та об’єкти критичної інфраструктури.

На місцях працюють волонтери загонів швидкого реагування Українського Червоного Хреста. Деталі згодом.

    

Share this post