Наважилась на нове життя та переїхала з родиною до Тернополя, залишивши в рідному місті все – це історія Оксани з Покровська

Наважилась на нове життя та переїхала з родиною до Тернополя, залишивши в рідному місті все – це історія Оксани з Покровська

Оксани з Покровська стала однією з переможців конкурсу грантових заявок від проєкту «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування» Українського Червоного Хреста.

Жінка розуміла, що залишатись у рідному місті небезпечно через обстріли. Тому переїхала з донькою та мамою з Покровська Донецької області, на Тернопільщину, за сотні кілометрів від дому. Оксана втратила не тільки домівку, а й бізнес, який розвивала 14 років. Адаптація на новому місці не була легкою: оренда квартири, довгі пошуки роботи, адже клієнтська база залишилась у Донецькій області.

Оксана мала подбати про родину та прагнула рухатись далі. Вона дізналась про грантову підтримку в рамках проєкту «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування», який впроваджується Українським Червоним Хрестом за підтримки Іспанського Червоного Хреста. Жінка підготувала бізнес-план і увійшла до числа переможців, отримавши кошти на відкриття туристичного агентства. Також в рамках проєкту вона звернулась до психолога, що допомогло краще адаптуватися на новому місці.

«Я використала знання про туризм та любов до подорожей, щоб створити місце, де кожен міг би отримати допомогу в плануванні своїх подорожей. Оскільки агенція «Поїхали з нами» є франшизою, я відновила справу, орендувала в Тернополі офіс та вже маю перших клієнтів»,– розповідає Оксана.

Share this post