Участь у Другому Київському форумі ветеранів

Участь у Другому Київському форумі ветеранів

Представники Київської міської та Голосіївської, Деснянської, Святошинської районних організацій Українського Червоного Хреста взяли участь у Другому Київському форумі ветеранів.

Вони розповіли про те, як допомагають ветеранам та їхнім родинам. Зокрема, соціальні помічники Українського Червоного Хреста здійснюють догляд за батьками захисників, які на час війни залишилися одні й потребують сторонньої допомоги у побуті та догляді. Крім того, волонтери й співробітники Українського Червоного Хреста регулярно беруть участь у донорських акціях чи самостійно їх організовують для того, аби поповнювати банк крові донорською кровʼю, яка йде на покриття потреб лікарень для лікування тяжких пацієнтів.
В організаціях наявні безкоштовні пункти прокату засобів реабілітації для всіх, хто цього потребує.

Для родин, які шукають зниклих родичів, працює Служба розшуку Українського Червоного Хреста, яка допомагає у пошуках та надає необхідну інформаційну та психологічну підтримку тим, хто втратив звʼязок з рідними.
А для тих, хто втратив рідних на війні, в організаціях щотижня проходять заходи з психосоціальної підтримки. Періодично для дітей учасників бойових дій та полеглих героїв організовуються виїзні екскурсії.

«Ми плануємо продовжувати нашу місію допомоги ветеранам та їхнім родинам, розширювати наші програми, щоб забезпечити підтримку тим, хто цього потребує. Разом ми зможемо більше!» — зазначила на сторінці у Facebook Київська міська організація Українського Червоного Хреста.

Share this post