Сьогодні в Ужгороді стався підпал авто Українського Червоного Хреста

Сьогодні в Ужгороді стався підпал авто Українського Червоного Хреста

На щастя, ніхто не постраждав. За попередньою інформацією, подія сталася вночі на території СТО, де транспортний засіб перебував на ремонті. Автомобіль мав спеціальні позначки, що ідентифікували його як частину гуманітарної місії.

Цей автомобіль не просто засіб пересування. Це інструмент допомоги, який може врятувати життя, доставити гуманітарну допомогу в зони, де вона найбільше потрібна, або підтримати тих, хто опинився в надскладних умовах через війну. Кожен такий автомобіль — це надія для тих, хто постраждав від війни, для родин, які втратили дім, і для тих, хто потребує термінової медичної допомоги.

Пам’ятаймо, що такі дії ставлять під загрозу не лише майно, але й життя людей, які покладаються на нашу допомогу. Ми залишаємося незалежною організацією, що завжди діє з єдиною метою — допомагати людям у складних обставинах, незалежно від їх походження чи обставин.

Довідково:

Український Червоний Хрест — це організація, яка працює виключно на підконтрольній Уряду України території, дотримуючись українського законодавства та у співпраці з державними й місцевими органами влади. Ми є частиною найбільшої гуманітарної мережі у світі, і кожен день наші працівники та волонтери допомагають тим, хто найбільше цього потребує.

Український Червоний Хрест, згідно свого мандату, не відвідує військовополонених оскільки відповідно до Женевських конвенцій 1949 року відвідування військовополонених здійснюється Міжнародним Комітетом Червоного Хреста (МКЧХ).

Український Червоний Хрест є незалежною організацією та не підпорядковується іншим організаціям, зокрема МКЧХ, МФЧХ і ЧП або національним товариствам з інших країн.

Share this post