Доступний для роботи новий посібник з розвитку волонтерства  

Доступний для роботи новий посібник з розвитку волонтерства  

Як залучити, а головне – втримати волонтерів в кожної організації?  Це завдання потребує лідерських, комунікативних та організаційних навичок. Волонтерство завжди було і є основою діяльності всього Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Й Український Червоний Хрест важко уявити без небайдужості і готовності прийти на допомогу наших волонтерів.  

В оновленому Посібнику з розвитку волонтерства ми зібрали для вас найкращі  напрацювання за останні 5 років з волонтерського менеджменту. Зауважимо, що  видання допоможе як фахівцям, так і волонтерам не лише в практичному плануванні, залученні та навчанні волонтерів, а й у процесі роботи та оцінці діяльності. Методика покликана допомогти кожному розставити акценти у громадській роботі, зрозуміти, як підтримувати власну мотивацію та уникнути вигорання.  

Це видання — друга реакція Посібника з розвитку волонтерства з 2018 року і не остання. Адже волонтерський менеджмент — це гнучкий процес, який має адаптовуватися до сучасних потреб та викликів у суспільстві. Тож в кінці посібника ви знайдете адресу електронної пошти, на яку зможете спрямувати свої відгуки, доповнення і власні історії. 

 

Share this post