Підтримка родини із Запорізької області фахівцями мобільної медичної бригади

Підтримка родини із Запорізької області фахівцями мобільної медичної бригади

Віра, Марія та Володимир — родина з трьох осіб, які на початку повномасштабного вторгнення вимушено залишили рідну Запорізьку область і знайшли прихисток на Закарпатті. Спочатку новою домівкою для них стала школа, але згодом їх прийняла пані Єлизавета з села Білки. Двоє з членів цієї родини мають інвалідність й потребували постійної медичної підтримки.

Тож, щоб підтримувати родину, мобільна медична бригада Українського Червоного Хреста щомісяця здійснює виїзд до с.Білки. Фахівці бригади проводять необхідні медичні обстеження, такі як вимірювання рівня глюкози в крові, гемоглобіну, проводять електрокардіограму, медичний огляд, консультацію та надають необхідні ліки.

Пані Віра з вдячністю говорить про допомогу, яку надає Український Червоний Хрест: «У цей важкий час підтримка, яку ми отримуємо, є безцінною. Ми бажаємо всім мирного неба та злагоди!»

Мобільна медична бригада Українського Червоного Хреста працює на Іршавщині за підтримки Австрійського Червоного Хреста. Цього року спеціалісти бригади відвідали понад 100 населених пунктів і надали медичну допомогу більше 3 тисячам людей. В цілому, на території Закарпатської області мобільні медичні бригади працюють у 6 районах області.

Share this post