Обмін досвідом – шлях до вдосконалення: на Волині відбувся захід з обміну досвідом між місцевими та обласними організаціями Українського Червоного Хреста

Обмін досвідом – шлях до вдосконалення: на Волині відбувся захід з обміну досвідом між місцевими та обласними організаціями Українського Червоного Хреста

З 29 по 31 липня 2024 року на теренах Волині пройшов обмін досвідом між місцевими та обласними організаціями Українського Червоного Хреста. Керівництво, фахівці та волонтери місцевих організацій із Львівської та Рівненської областей з офіційним візитом завітали до Камінь-Каширської та Луцької районних організацій Українського Червоного Хреста у Волинській області задля налагодження комунікації, міцних партнерських зв’язків між областями.

Місцеві організації Волинської обласної організації Українського Червоного Хреста представили свої здобутки за рік, а саме:

  • успішний запуск грантів по проєкту BraVo;
  • тісні зв’язки з місцевими органами влади;
  • напрям «Психосоціальна підтримка» та «Гуманітарна допомога внутрішньо переміщеним особам», особам з інвалідністю, багатодітним малозабезпеченим сім’ям;
  • напрям популяризацію навичкам надання першої допомоги та мінної безпеки, догляд вдома за одинокими та умовно-одинокими літніми людьми; виїзд мобільних бригад до найвіддаленіших населених пунктів тощо.

Також, свої напрацювання презентували місцеві організації Львівської та Рівненської обласних організацій Українського Червоного Хреста.

На захід до Камінь-Каширської районної організації Українського Червоного Хреста завітали Ольга Ващук – начальниця районної військової адміністрації та Віталій Леонець – заступник начальника управління ветеранської політики та соціального захисту населення й висловили подяку за роботу Українського Червоного Хреста у час повномасштабного вторгнення та підтримку вразливої категорії людей. Впевнені у тісній співпраці на найближчі роки.

На другий день прийому гостей до Луцької районної організації Українського Червоного Хреста навідались Світлана Соколюк – голова Городищенської ОТГ та Анна Ганіч – заступник голови райдержадміністрації Луцького району, розказали про тісну співпрацю між органами місцевої влади та Українським Червоним Хрестом протягом багатьох років та подякували за підтримку соціально-вразливих категорій населення в критичні для нашої країни дні.

Завершився обмін досвідом взаємною подякою, обговоренням спільних планів та зустрічей на майбутнє й встановленням міцних, дружніх стосунків між організаціями.

Ми поруч!

Share this post