Представники Ірландського Червоного Хреста відвідали Тернопіль та Збараж

Представники Ірландського Червоного Хреста відвідали Тернопіль та Збараж

З дводенним робочим візитом Тернопіль відвідали делегати Ірландського Червоного Хреста Анна Марі О‘Керрол і Найл О Кіфі, делегатка Міжнародної Федерації Червоного Хреста і Червоного Півмісяця Наомі Орелана, а також представниця Національного комітету Українського Червоного Хреста Олена Болкун.

Головна мета візиту — ознайомлення з роботою Тернопільської обласної організації Українського Червоного Хреста, зокрема з програмою BraVo, яка направлена на розвиток організацій та волонтерства.

В перший день робочої поїздки делегація відвідала Центр психосоціальної підтримки у Тернополі, де поспілкувалися з представниками напрямку, а також з Тернопільською міською організацією Українського Червоного Хреста, яка презентувала свою роботу. Після презентації делегати відвідали офіс міської організації та продовжили своє спілкування з колективом організації.

Другий день візиту приніс делегатам знайомство зі Збаразькою районною організацією Українського Червоного Хреста.

Результатом поїздки стали позитивні емоції від діяльності Українського Червоного Хреста на Тернопільщині. Ми раді візиту делегатів, а також вдячні за корисні поради та допомогу в подальшій роботі!

Share this post