У Дніпрі відкрили офіс Психологічного здоров’я та психосоціальної підтримки

У Дніпрі відкрили офіс Психологічного здоров’я та психосоціальної підтримки

Відтепер тут надаватимуть психологічну допомогу мешканцям Дніпропетровщини. Фахівці Українського Червоного Хреста проводитимуть у цих стінах індивідуальні консультації та групові заняття, допомагаючи людям впоратися із стресовими та тривожними станами. Також тут збиратимуться групи підтримки для сімей військових.

Поки що тут працюють два психологи, проте в майбутньому, їх кількість планують збільшувати. За наданням безоплатної допомоги, можуть звертатися, всі, кому вона необхідна. Фахівці працюватимуть, як з дорослими так і з дітьми.

Приміщення для відкриття центру надав меценат, а облаштуванням займалися Дніпропетровська обласна організація Українського Червоного Хреста в партнерстві з Норвезьким Червоним Хрестом.

Загалом надавати психологічну підтримку мешканцям Дніпропетровщини будуть у чотирьох облаштованих кімнатах, серед яких — велика кімната для групових занять, затишні — для індивідуальних консультацій, і дитячий простір з іграшками та дитячими меблями для підтримки найменших громадян.

Share this post