Український Червоний Хрест розширює співпрацю з ДСНС України в Черкаській області

Український Червоний Хрест розширює співпрацю з ДСНС України в Черкаській області

Днями керівник відділу цивільного захисту департаменту управління надзвичайними ситуаціями Українського Червоного Хреста Олексій Бородай перебував з робочою поїздкою на Черкащині з метою поглиблення співпраці у напрямку реагування на надзвичайні ситуації та підтримки системи цивільного захисту населення.

Під час наради було наголошено на тому, що Український Червоний Хрест має потужності для ширшого реагування на надзвичайні ситуації. Організація співпрацює з партнерами, які готові профінансувати необхідні заходи. Зважаючи на це, в області планують збільшити залученість Українського Червоного Хреста в питаннях запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, забезпечення населення та рятувальних служб засобами індивідуального захисту.

Під час зустрічі було наголошено на посиленні взаємодії у напрямку цивільного захисту населення в Черкаській області, залучення допомоги з облаштування захисних споруд необхідним майном та обладнанням. Крім того, обговорено подальші плани вдосконалення роботи задля сталого функціонування системи оповіщення та її розвитку на території області.

Share this post