Участь у Міжнародному фестивалі зі скандинавської ходьби «Спортфест»

Участь у Міжнародному фестивалі зі скандинавської ходьби «Спортфест»

Команда Черкаської обласної організації Українського Червоного Хреста спільно з президентом Української Федерації скандинавської ходьби Ігорем Ефіменко, головою ГО «Патріоти рідного Краю – Україна» Юрієм Романча та директором ТОВ НВФ «Урожай» Олександром Воскобойніком взяли участь у Міжнародному фестивалі зі скандинавської ходьби «Спортфест».

Понад 500 відвідувачів та майже 400 учасників протягом усього дня ознайомлювалися з різноманітними локаціями фесту згідно з напрямками діяльності:

  • психосоціальна підтримка;
  • мінна небезпека;
  • загін швидкого реагування;
  • розвиток організаційних структур, молодіжного руху та волонтерства ТЧХУ (BraVo);
  • навчання навичкам першої допомоги.

Всі охочі могли не тільки виміряти тиск та отримати необхідну консультацію щодо стану здоровʼя, але й приєднатися до інформаційних сесій, занять з елементами творчості та активних ігор, а також відпрацювати навички надання першої допомоги на манекенах.

Крім того, спільно з партнерами обговорили ідеї майбутньої співпраці та масштабування розвитку й навчання скандинавської ходьби в районах Черкащини, спільне навчання та розвиток інструкторів в районах, які зможуть проводити активності в районних організаціях Українського Червоного Хреста.

Скандинавська ходьба – дуже лояльний до будь-яких умов, віку та особливостей самопочуття вид спорту. Цей вид спорту є чудовим варіантом для підтримки фізичної та соціальної активностей людей поважного віку, а також покращення їхнього емоційного стану.

Ми поруч!

Share this post