Участь у робочій зустрічі із заступником начальника Вінницької обласної військової адміністрації

Участь у робочій зустрічі із заступником начальника Вінницької обласної військової адміністрації

Керівник відділу цивільного захисту Департаменту управління надзвичайними ситуаціями спільно з представниками Вінницької обласної організації Українського Червоного Хреста взяли участь у робочій зустрічі із заступником начальника Вінницької обласної військової адміністрації.

Під час зустрічі учасники обговорили низку важливих питань. Йшлося про розширення функціоналу діяльності Українського Червоного Хреста в області. Передусім, про збільшення залученості до заходів з ліквідації надзвичайних ситуацій. А також обговорювали питання розширення подальшої співпраці в рамках цивільного захисту населення.

«Український Червоний Хрест вже має потужності для ширшого реагування на надзвичайні ситуації. У організації є домовленості з нашими основними партнерами, які готові профінансувати необхідні заходи», – запевнив керівник відділу цивільного захисту Департаменту управління надзвичайними ситуаціями Українського Червоного Хреста Олексій Бородай.

«Вінницька обласна військова адміністрація готова надати всю необхідну інформацію для ефективної співпраці. Будемо далі продовжувати комунікацію та опрацьовувати необхідні механізми», – резюмував Андрій Кавунець, заступник начальника Вінницької ОВА.

Представники Вінницької ОВА подякували Українському Червоному Хресту за вже надану допомогу з початку повномасштабного вторгнення.

Share this post