Мешканці Харкова можуть звернутись до психосоціальних консультантів Українського Червоного Хреста

Мешканці Харкова можуть звернутись до психосоціальних консультантів Українського Червоного Хреста

До команди Харківської обласної організації Українського Червоного Хреста доєднались два фахівця з психосоціального консультування населення. Вони надаватимуть консультації дорослому населенню, а також проводитимуть групові сесії, спрямовані на турботу про їх психічне здоров’я.

Психосоціальне консультування – це індивідуальна конфіденційна розмова з людиною, спрямована на посилення її здатності відновитися після пережитої події. Фахівці допомагають людині навчитися впоратися з емоційною напругою (тривога, страх, злість, сум тощо), а також з розв’язанням практичних проблем (конфлікти у стосунках, пошук роботи, адаптація до нового середовища тощо). Зазначимо, що дане консультування не надається людям із психічними розладами або для тих, хто відчуває симптоми психологічної травми.

Також, наші фахівці вже проводять групові сесії, на яких розповідають, як подбати про себе у складних життєвих ситуаціях. Учасники вивчають техніки та методи подолання стресу, гніву агресії та інших негативних емоцій, а також мають можливість їх відпрацювати на практиці. Для запису на індивідуальну консультацію або сесію звертайтесь до консультантів (тільки для мешканців Харківської області):

+38 066 469 12 25 – Валентина Шаповалова
+38 066 469 07 16 – Костянтин Новіков

А також на гарячу лінію Харківської обласної організації Українського Червоного Хреста: 0 800 332 402.

Консультації та сесії повністю конфіденційні та проводяться у Харкові або онлайн.

Share this post