Команда Житомирської обласної організації Українського Червоного Хреста взяла участь у тренінгу від БФ “Право на захист”

Команда Житомирської обласної організації Українського Червоного Хреста взяла участь у тренінгу від БФ “Право на захист”

Команди напрямку “Догляд вдома” та напрямку психічного здоров’я психосоціальної підтримки долучились до тренінгу “Особливості ефективної та етичної взаємодії з людьми літнього віку”. Він спрямований на розуміння процесів старіння, а саме фізичних і психосоціальних аспектів; здатність застосувати навички спілкування з людьми похилого віку, включаючи активне слухання та застосовувати ці принципи на практиці; здатність розуміти потенційні проблеми та виклики, з якими можуть стикатись люди літнього віку; здатність вирішувати конфлікти та протиріччя, забезпечуючи високий рівень професійної ефективності.

Обидві команди працюють з людьми літнього віку, серед яких можуть бути самотні люди чи внутрішньо переміщені особи. Тому вони можуть потребувати особливої підтримки.

Зазначимо, що Благодійний фонд “Право на захист” є одним із лідерів правозахисного руху в Україні, має сильні позиції у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб, біженців та осіб без громадянства.

 

Share this post