Робочий візит представників Канадського Червоного Хреста до Полтавщини

Робочий візит представників Канадського Червоного Хреста до Полтавщини

З робочим візит до одного з прихистків Полтави завітали представники Канадського Червоного Хреста: Аскар Умарбєков — керівник Європейського регіону Канадського Червоного Хреста, та Матье Леонар — голова делегації Канадського Червоного Хреста в Україні. Вони ознайомилися з оновленням прихистку та поспілкувалися з його мешканцями.

«Щиро дякуємо Канадському Червоному Хресту та Українському Червоному Хресту у Полтаві за можливість жити в нормальних умовах, мати затишні кімнати та відремонтовані кухні і вбиральні», — поділилися мешканці прихистку, які виїхали з Харкова та Торецька.

Канадський Червоний Хрест — потужний партнер Українського Червоного Хреста. Він підтримує діяльність багатьох осередків Українського Червоного Хреста в різних областях України. Зокрема на Полтавщині завдяки його підтримці було відремонтовано й укомплектовано меблями, технікою гуртожиток — прихисток, де тепер проживають внутрішньо переміщені особи. Належні умови та комфорт дозволяють людям відчути трохи домашнього затишку.

Share this post