Український Червоний Хрест, Львівська міська рада та Уряд Литви відновлюватимуть реабілітаційний центр у Брюховичах на Львівщині

Український Червоний Хрест, Львівська міська рада та Уряд Литви відновлюватимуть реабілітаційний центр у Брюховичах на Львівщині

Сьогодні, 12 червня, у Берліні, під час Міжнародної конференції з питань відновлення України, між Українським Червоним Хрестом, Львівською міською радою та Центральним агентство з управління проєктами (CPVA), що є урядовою організацією Литви та КНП «1 територіальне медичне об’єднання м. Львова» підписано меморандум, яким передбачено відновлення реабілітаційного центру у смт Брюховичі Львівської області.

Партнери домовились, що в рамках співпраці буде проведено:

  • реконструкцію та ремонт будівель, що існують;
  • будівництво нових споруд та благоустрій території для потреб реабілітації;
  • облаштування реабілітаційного центру необхідними медичними меблями та обладнанням.

Участь у підписанні взяли генеральний директор Українського Червоного Хреста Максим Доценко, мер Львова Андрій Садовий, представниця Уряду Литви Лідія Касубейне та генеральний директор КНП «1 територіальне медичне об’єднання м. Львова» Олег Самчук. Підписання відбулося за участі Міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка, тимчасового виконувача обов’язків Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Василя Шкуракова та мера Фрайбурга Мартіна Хорна.

Зазначимо, що Український Червоний Хрест з початку повномасштабного вторгнення розпочав відбудову реабілітаційних центрів. Так, за підтримки партнерів вже проведено реконструкцію 7-поверхового корпусу реабілітаційного центру «Незламні» UNBROKEN у Львові та відбудовано центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю у Лютежі, що на Київщині.

Share this post