День Захисту дітей відбувся яскраво, весело та активно на різних локаціях Українського Червоного Хреста на Одещині

День Захисту дітей відбувся яскраво, весело та активно на різних локаціях Українського Червоного Хреста на Одещині

Майстер-класи, конкурси, пісні, ігри, подарунки — все, аби потішити наших маленьких друзів та подарувати їм ще один радісний та щасливий день.

Київська районна організація м.Одеса Українського Червоного Хреста напередодні Міжнародного дня захисту дітей відвідала діток у Міському спеціалізованому будинку дитини №1 із подарунками. Також, організувала сімейне дозвілля з відвідуванням чарівного Дитячого розважального центру «Країна Мрій», для 90 діток з сімей внутрішньо переміщених осіб та діток Дальницької ОТГ.

В Пересипському районі Одеси волонтери Українського Червоного Хреста створили справжній оазис гармонії життя, де панувала атмосфера тепла, радості та щирих посмішок.
Діти з ентузіазмом брали участь у конкурсі малюнків, їхні очі сяяли від натхнення! Кожен малюнок був унікальним, а волонтери отримали справжні шедеври від маленьким майстрів.

Малиновська районна організація м.Одеса Українського Червоного Хреста провела святковий захід з партнерами БФ «Дон Боско», на якому відбувся майстер-клас з першої допомоги, сесія з мінної небезпеки, інформаційна сесія та творчій захід з психосоціальної підтримки.

Команда Чорноморської міської організації Українського Червоного Хреста провела чудовий святковий захід для дітей міста.
Конкурси та естафети, майстер-класи, аквагрім та інші активності чекали дітей та їх батьків. 130 дітей отримали маленькі подарунки.

Ізмаїльська районна організації Українського Червоного Хреста долучилась до міських заходів від Палацу дітей та юнацтва ім.Алли Іванової.

Волонтери Болградської районної організації Українського Червоного Хреста провели святковий захід “Кожна дитина має бути щасливою!” У теплій та дружній атмосфері, завдяки розважальній програмі від чарівних аніматорів, діти мали можливість зустрітися з улюбленими персонажами: Венздей, Піратами, Клоуном і Кухарем з Італії, що подарувало багато радості та незабутніх моментів.

Для дітей міста Балта волонтери Подільської організації Українського Червоного Хреста провели цікавий та пізнавальний захід.
Створення аплікації, рухливі ігри, танці, малювання, зокрема на асфальті, найбільше прийшлося діткам до вподоби. Опанували корисні навички на майстер-класі з першої допомоги.

Ми поруч.

Share this post