У Краматорську відновив роботу офіс Донецької обласної організації Українського Червоного Хреста

У Краматорську відновив роботу офіс Донецької обласної організації Українського Червоного Хреста

Нагадаємо, що у квітні 2022 року офіс Донецької обласної організації Українського Червоного Хреста з метою дотримання безпеки отримувачів гуманітарної допомоги було релоковано з Краматорська до Дніпра. Сьогодні, через більш ніж два роки, Донецька обласна організація Українського Червоного Хреста повернулася у Краматорськ, відновила свою роботу у місті і продовжує допомагає тим, хто залишився на Донеччині, яка підконтрольна українському Уряду.

Наразі в Донецькій обласній організації працює 25 співробітників і понад 200 волонтерів Українського Червоного Хреста. Реалізується понад 10 програм, серед яких догляд вдома, мобільні медичні бригади, працюють також 2 загони швидкого реагування.

Варто наголосити, що у перший день роботи відновленого офісу команда Східного міжрегіонального офісу Українського Червоного Хреста спільно з партнерами по Міжнародному Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та генеральним директором Європейського регіону з Женеви обговорили шляхи релевантної та оперативної допомоги населенню, що наразі лишається у населених пунктах Донецької області, що підконтрольні Уряду України.

Share this post