Історія родини Юти

Історія родини Юти

Це Юта. Їй пʼять років. Вона дуже добра та соціальна собака. Любов і Володимир, які доглядають за Ютою, зараз живуть в Ужгороді. Вони тікали від обстрілів з міста Ізюм, втративши все своє майно, але не покинувши найцінніше — своїх тварин — Юту та котика Лакі, якого військові знайшли біля згорілого танку й привезли з Святогорська до родини.

«У ці скрутні часи важко утримувати тварин, коли немає власного житла та стабільного життя. Харчування обходиться дуже дорого. Допомога від Українського Червоного Хреста стала для нас справжнім порятунком. Ця підтримка є вкрай необхідною, оскільки ми витрачаємо значні кошти на харчування наших тварин. Український Червоний Хрест не лише допомагає людям, але й дбає про наших чотирилапих друзів, що є величезною підтримкою для нашої родини», – поділилася родина Юти та Лакі.

Родину підтримує Закарпатська обласна організація Українського Червоного Хреста. Корм для котів та собак малих і середніх порід видається на базі 11 міських та районних організацій Закарпатської обласної організації Українського Червоного Хреста для внутрішньо переміщених осіб з тваринами.

Програма підтримки тварин ВПО надається Українським Червоним Хрестом у співпраці з Humane Society International-Europe.

Ми поруч.

Share this post