Інструктори Українського Червоного Хреста навчають працівників стратегічно важливих підприємств навичкам надання першої допомоги

Інструктори Українського Червоного Хреста навчають працівників стратегічно важливих підприємств навичкам надання першої допомоги

Наприклад, наразі розпочалася серія тренінгів для понад 300 працівників Каметсталь.

На тренінгу учасники відпрацьовуватимуть навички першої допомоги, що спрямовані на збереження людського життя та здоров’я постраждалих у критичних ситуаціях. Програма навчання складається з 12 модулів, організована таким чином, щоб кожен учасник міг набути теоретичних знань та практичних навичок надання першої допомоги.

Інструктори розповідають, як оцінити стан постраждалого і визначити, яку саме допомогу необхідно надати у конкретному випадку. Також під час тренінгу розглядають правила виклику «швидкої допомоги», вчать здійснювати серцево-легеневу реанімацію, зупиняти кровотечі, обговорюють правила допомоги при травмах і, відповідно, принципи транспортування. Окрема увага приділяється механізму надання першої допомоги дітям різного віку.

«У житті ніхто з нас не застрахований від небезпечних ситуацій, тим більше в умовах військового стану небезпека та ризики значно вищі. Тому саме зараз важливо, щоб кожен з нас, незалежно від посади та професії, знав та вмів ефективно надавати першу допомогу. Щиро вдячна організаторам навчання та інструкторам, які навчили правильно діяти в нестандартній ситуації. Завдяки їм я отримала дуже цінні знання і навички, які можуть стати у нагоді будь-де», – розповіла учасниця тренінгу Тетяна, машиніст крану прокатного цеху.

Український Червоний Хрест продовжує навчати людей першій допомозі, адже ці знання рятують життя.

Share this post