У Першому медичному обʼєднані Львова відбулося навчання медичних сестер

У Першому медичному обʼєднані Львова відбулося навчання медичних сестер

У Першому медичному обʼєднані Львова Український Червоний Хрест спільно з Canadian Red Cross продовжує підвищувати стандарти та якість роботи медичних сестер.

У їхній щоденній роботі, а особливо під час війни, вкрай важливо правильно комунікувати з пацієнтами та їх рідними. А ще – пояснювати етапи проведення процедур та маніпуляцій, зважаючи на емоційний стан хворих.

«Медичні сестри чи найбільше контактують з пацієнтами під час їхнього лікування у відділеннях. Тому знайти потрібні слова, підтримати і при цьому з максимальним комфортом для пацієнта провести всі необхідні медичні процедури – це і є наша мета. Ми живемо в дуже складний час, але докладаємо максимум зусиль, щоби наші як захисники, так і цивільні, відчували нашу турботу», – пояснює Лідія Голянська, головна медична сестра Першого медоб’єднання Львова.

Саме тому в межах навчань медичні сестри відпрацьовуватимуть і специфічні техніки в роботі з пацієнтами, такі як введення інʼєкційних препаратів, постановка периферичних катетерів, забір крові вакуумним методом, все — аби кожен процес був також максимально безпечним та якісним.

Навчання відбувається у симуляційному центрі, де медичні сестри можуть отримати практичні навички у безпечному та контрольованому середовищі. Такий підхід дозволяє підготувати спеціалістів до різних ситуацій, з якими вони можуть зіткнутися у реальній клінічній практиці.

Share this post