Друзі, запрошуємо відвідати фотовиставку «Історії, написані війною», яка проходить у Музеї історії Києва з 9 по 19 травня 2024 року

Друзі, запрошуємо відвідати фотовиставку «Історії, написані війною», яка проходить у Музеї історії Києва з 9 по 19 травня 2024 року

Фотовиставка присвячена діяльності Українського Червоного Хреста під час війни, а також Всесвітньому дню Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

30 світлин – це 30 історій, розкритих через об’єктив волонтерів і відомих фотожурналістів, щоб задокументувати факти під час війни в Україні. Фотографії показують важливу роль Українського Червоного Хреста у підтримці населення. 12,5 млн українців вже отримали допомогу від Українського Червоного Хреста по всій Україні і ця підтримка триватиме допоки буде потреба.

Ви матимете можливість познайомитись з найбільшою гуманітарною організацією через призму війни, поглибитися у різноманітні аспекти діяльності гуманітарної організації: від першої наданої допомоги постраждалим під час обстрілів до важливої ролі у відновленні медичних закладів.

Фотографії на виставці не просто відображають події повномасштабного вторгнення, але передають глибокий зміст та емоційний зв’язок з героями цих історій. Кожен кадр – це свідчення про мужність, солідарність та відданість українському народу: евакуація населення з підтопленого Херсону та прифронтових населених пунктів, надання першої допомоги та першої психологічної допомоги пораненим, відновлення реабілітаційних центрів у Лютежі та Львові, допомога ДСНС України під час рятувальних операцій, догляд вдома самотніх та інформування щодо мінної небезпеки. Це щоденне життя волонтерів, які 24/7 готові прийти на допомогу, знаючи, що кожен раз може бути останнім.

Аби кожен зміг відчути на собі як важливо вміти рятувати життя, команда Українського Червоного Хреста запрошує вас протягом виставки взяти участь у спеціально підготовлених заходах, де ви безкоштовно отримаєте корисні знання, які в умовах війни – необхідні:

  •  11 травня, 14:00-16:00 – майстер-клас з першої допомоги. Реєстрація.
  • 12 травня, 14:00-16:00 – інформаційна сесія з мінної небезпеки. Реєстрація.
  • 18 травня, 14:00-16:00 – заходи з психосоціальної підтримки для дітей. Реєстрація.
    Кількість місць обмежена.

Місце: Музей історії Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7
Тривалість виставки: 9 – 19 травня 2024 року.

Вхід безоплатний.

 

Share this post