На Черкащині Український Червоний Хрест закупив та встановив систему фільтрації води для Михайлівської спеціальної школи

На Черкащині Український Червоний Хрест закупив та встановив систему фільтрації води для Михайлівської спеціальної школи

Майже 100 дітей, які навчаються у Михайлівській спеціальній школі, зіткнулися з проблемою якості води у їхньому навчальному закладі. Лабораторні аналізи показали суттєві відхилення від норм показників якості питної води, яка використовувалася у щоденному вжитку учнів. На запит керівництва закладу Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста, провівши ряд експертиз, долучилася до процесу покращення якості питної води — закупила й встановила систему фільтрації води в приміщенні приготування їжі.

Система фільтрації води у закладі була встановлена за проектом «Доступ до безпечної води», який реалізують спеціалісти напрямку діяльності «Відновлення» Черкаської обласної організації Українського Червоного Хреста в області за сприяння Canadian Red Cross.

Зазначимо, що Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста вже не один раз підтримувала й допомагала Михайлівській спеціальній школі. Останнього разу організація забезпечила заклад спальними наборами з зимовими ковдрами, рушниками, подушками та наборами постільної білизни та комплектами опалювальних пічних буржуйок. Допомога додала закладу атмосфери тепла й затишку.

Ми поруч.

 

Share this post