Український Червоний Хрест впроваджує проєкт «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування» на загальнонаціональному рівні

Український Червоний Хрест впроваджує проєкт «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування» на загальнонаціональному рівні

Український Червоний Хрест в рамках проєкту «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування» організував круглі столи та дні відкритих дверей у Черкаській, Миколаївській, Кіровоградській, Тернопільській та Вінницькій областях. Відбулись зустрічі з представниками місцевої влади, керівниками закладів освіти, центрів зайнятості та інших організацій, які підтримають розвиток проєкту на регіональному та національному рівні.

Питаннями до обговорення були:

  • державна підтримка роботодавців при працевлаштуванні вразливих категорій населення;
  • співпраця бізнесу і громадського сектору щодо працевлаштування;
  • підписання меморандумів про співпрацю з державним сектором на місцевому рівні;
  • підписання договорів щодо тренінгів за визначеним переліком професій.

Сьогодні багато людей в Україні перебувають у пошуках роботи. Причини різні: зміна місця проживання, проблеми зі здоров’ям, дефіцит пропозицій на ринку праці тощо. Тому Український Червоний Хрест спільно з Іспанським Червоним Хрестом розпочав пілотний проєкт, який дозволить людям підвищити кваліфікацію, освоїти нову професію чи отримати кошти на відкриття бізнесу за власним проєктом.

Підтримка надійних і постійних партнерів важлива, адже завдяки цьому сотні мешканців України отримають шанс знайти кращу роботу чи розпочати власну справу. Зазначимо, що проєкт «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування» впроваджується також у Тернопільській області за підтримки Швейцарського Червоного Хреста, і у в Миколаївській – за підтримки Данського Червоного Хреста.

Share this post