Український Червоний Хрест розпочав другу серію тренінгів з першої психологічної допомоги для Міністерства культури та інформаційної політики

Український Червоний Хрест розпочав другу серію тренінгів з першої психологічної допомоги для Міністерства культури та інформаційної політики

Український Червоний Хрест розпочав другу серію тренінгів з першої психологічної допомоги для Міністерства культури та інформаційної політикифУкраїнський Червоний Хрест спільно з Міністерством культури та інформаційної політики (МКІП) та за підтримки Держмистецтв провели онлайн-тренінги для викладачів закладів мистецької освіти Миколаєва та Запоріжжя.

Це стало початком другої серії тренінгів з першої психологічної допомоги. Основна мета – підвищення обізнаності викладачів про те, як вчасно та правильно надавати першу психологічну допомогу, підтримувати емоційний стан студентів, визначати наявність у студента гострого чи накопиченого стресу, а також як піклуватися про власне психічне здоров’я та добробут колег. Учасники дізнались не тільки як потрібно надавати підтримку, а й як не нашкодити людині ще більше.

Український Червоний Хрест реалізує діяльність в рамках програми EU4Health за підтримки Європейської комісії та Данського Червоного Хреста. Навчання проводиться в рамках реалізації проєкту МКІП «Мистецтво допомагати» та Всеукраїнської програми психічного здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською. Нагадаємо, що в першій серії таких тренінгів, які проводились у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Кропивницькому та Львові, взяли участь майже 140 учасників.

Share this post