Робочий візит представників Українського Червоного Хреста у Данію

Робочий візит представників Українського Червоного Хреста у Данію

Заступник генерального директора Українського Червоного Хреста Ілля Клецьковський з робочим візитом відвідав Данію. Там він зустрівся з генеральним секретарем Данського Червоного Хреста Андерсом Ладекарлом та представниками міністерства закордонних справ Данії.

Під час свого візиту Ілля Клецьковський представив діяльність, яку проводять співробітники та волонтери Українського Червоного Хреста. Наприклад, з лютого 2022 року кожен шостий українець так чи інакше отримав допомогу від Українського Червоного Хреста.

А також він розповів про напрямки пріоритетної діяльності в Україні, а саме про: відбудову, реагування на надзвичайні ситуації, евакуацію із зони активних бойових дій, доставку гуманітарної допомоги в населені пункти, що постраждали від війни, продовження навчання людей першої допомоги, інформування щодо мінної небезпеки та надання психосоціальної підтримки тощо.

Цей візит підкреслив тісну співпрацю між Українським і Данським Червоними Хрестами у зменшенні гуманітарної кризи та змін на краще життя людей, які постраждали від війни в Україні.

Share this post