На Черкащині Український Червоний Хрест реалізував проект оновлення приміщення пральні на базі Черкаського геріатричного пансіонату

На Черкащині Український Червоний Хрест реалізував проект оновлення приміщення пральні на базі Черкаського геріатричного пансіонату

У пансіонаті провели ремонт покрівлі фасаду, машинної зали, а також, найголовніше – встановили сучасне обладнання — промислову пральну машину на 30 кг завантаження, центрифугу для білизни, прасувальний каток для сушки і прасування білизни.

Надання соціальних послуг тепер буде якісним, швидким й простим, чим покращуватиме комфорт для людей, які перебувають у пансіонаті. Наразі тут проживає 160 людей, 45 із яких — внутрішньо переміщені особи. Також серед мешканців є 28 важкохворих осіб, які потребують стороннього догляду та частої санітарної й гігієнічної обробки.

«Для нас було важливо підтримати колектив та підсилити матеріально-технічну базу для нормальної роботи працівників й життя підопічних», — голова Черкаської обласної організації Українського Червоного Хреста України Юлія Холодна.

Відновлення відбувалося спільно з нашим партнером Canadian Red Cross.

Раніше для підопічних закладу Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста надала 160 комплектів спальних наборів, які складалися з подушки, набору постілі та зимової ковдри, двох рушників.

Share this post