Український Червоний Хрест надає індивідуальні консультації для допомоги людині з пошуком роботи або розвитку власного бізнесу

Український Червоний Хрест надає індивідуальні консультації для допомоги людині з пошуком роботи або розвитку власного бізнесу

Професія, за якою я працювала/-ав багато років, наразі незатребувана.

Що робити?

Український Червоний Хрест надає індивідуальні консультації для допомоги людині з пошуком роботи або розвитку власного бізнесу.

З цим та подібними питаннями на «гарячу лінію» Українського Червоного Хреста звертаються мешканці різних областей України. У рамках проекту «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування» оператори надають індивідуальні консультації, під час яких допомагають людині сформулювати персональну стратегію з пошуку роботи або розвитку власного бізнесу.

Будь-яка людина віком від 18 до 65 років, яка має складнощі у працевлаштуванні, може дізнатись про сучасні способи пошуку роботи, подзвонивши на «гарячу лінію». Наші фахівці враховують професійний досвід, навички, ринок праці, а також побажання щодо сфери діяльності, графіку та рівню заробітної плати. Отримання актуальних інструментів дозволяє людині відчувати себе більш впевнено, розглянути широкий спектр вакансій та стати гідним кандидатом.

Для отримання консультації телефонуйте на «гарячу лінію» Українського Червоного Хреста: 0 800 332 656.

Кожен має право мати гідну та цікаву роботу за місцем проживання!

Share this post